Manuel Duran muestra su apetitosa receta de bacalao a la mallorquina con sobrasada y miel.

Ingredients

Oli d´oliva de Mallorca D.O.
- Bacallà dessalat
- Alls
- Pebre bo
-Pinyons
- Panses
- Espinacs frescs
- Mel
- Sobrassada prima
- Patates
- Cebes
- Sucre negre
- Vi dolç
- Agar-agar o gelatina
- Alfabaguera
- Tomàtigues de cirerol.

Preparació

Confitam el bacallà en oli d'oliva D.O. amb alls i bolletes de pebre bo uns 20 minuts i reservam. Tallam dos bocins de sobrassada i els buidam deixant una fina capa d´embotit. Els farcim amb el bacallà i els torram a foc fort perquè la pell quedi ben cruixent.

Per acompanyar confitam patates dins el mateix oli, saltejam espinacs amb pinyons amb oli D.O., caramelitzam ceba amb oli D.O., sucre negre i un poc de vi dolç;  feim una emulsió amb l´oli del bacallà i mel, gelatina de panses i tomàtigues de cirerol un poc torrades. Decoram amb unes fulles d´alfabaguera.