TW
0

L’encara president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, és un masclista, misògin, agressor. A l’Assemblea extraordinària de la RFEF proferí una arenga inconnexe, un enfilall de disbarats i fal·làcies! Només un setciències pot afirmar que el falso feminismo que hay en España es una lacra. Rubiales és un hooligan d’ultradreta. L’agullonaven des dels quatre punts cardinals però s’encabotà en no voy a dimitir, no voy a dimitir, no voy a dimitir. Els incondicionals de la RFEF aplaudiren coralment. Espanya és un país de masclistes.

Rubiales culpà a Jennifer Hermoso i la campiona s’explicà, me sentí vulnerable y víctima de una agresión, un acto impulsivo, machista y sin ningún tipo de consentimiento de mi parte… No fui respetada. Rubiales se victimitzà, parlà d’assassinat social. I el gall dindi celebrava fiestas sexuales con otros delegados de la RFEF y muchas chicas a Villa Luxury Paradise para uso exclusivo de dirigentes a Salobreña, Granada. (Perfil.com, 29/08/2023). Maltractadors de dones! Jennifer Hermoso denuncià a Luis Rubiales pel bes no consentit davant la Fiscalia General de l’Estat!

La FIFA actuà; Rubiales se magrejà els ous; el Consejo Superior de Deportes (CSD) considerà que hi hagué abús d’autoritat del que se graponejà els collons. I vet aquí que aparegué la xinxeta: el Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) considerà ‘falta greu’ i no ‘molt greu’, la conducta de Rubiales. Llavors, el govern quedà lligat de mans i peus! El TAD el componen 7 persones llicenciades en Dret. 4 a proposta del CSD i 3 de les federacions de futbol regionals. El president del TAD, Francisco de Miguel Pajuelo, (advocat Seguretat Social), emeté un vot particular. Aprecià abús d’autoritat en el bes. Anà en contra dels altres membres del TAD. Pajuelo creu que l’expedient a Rubiales hauria de ser per infraccions molt greus.

Dones, aprofitem l’ocasió! Volem que els homes ens acompanyeu. El masclisme és present a tots els àmbits de la vida. Un bes no consentit és una agressió, denuncia’l. Si te magregen el cul, és una agressió. Expulsem als Rubiales de les nostres vides, de les empreses, dels carrers, dels centres educatius, dels bars, de les festes… S’ha acabat!