La oposición de Maria tumba los presupuestos de 2020 y se acerca a la moción de censura

| Maria de la Salut |

Valorar:
El pleno extraordinario aprobó la redacción del proyecto de la nueva escoleta de Maria.

El pleno extraordinario aprobó la redacción del proyecto de la nueva escoleta de Maria.

Lola Olmo

El pleno extraordinario celebrado el lunes puso de relieve la situación actual de la vida política en Maria, donde planea la posibilidad de una moción de censura.

Los partidos en la oposición, X Maria y PP, votaron en contra de la aprobación del presupuesto municipal de 2020 ante la sorpresa del alcalde Biel Mas, sus regidores del PI, y los del PSOE que le dan apoyo.

Mas considera «una vergüenza que lleguemos al pleno con unos presupuestos consensuados entre todos los partidos, después de tres reuniones, y que la oposición muestre su voto contrario». De la misma opinión es Rafel Aulet, portavoz del PSOE.

El alcalde alerta de que «la situación hace peligrar dos proyectos que suman cerca de 1,2 millones de euros, como la escoleta (cuya redacción del proyecto se aprobó por unanimidad) y el asfaltado de caminos».

Desde X Maria, su portavoz Guillem Jordà, manifiesta que «el alcalde nos dice que consensúa, pero luego ya lo tiene todo decidido. Venimos de un plan de ajuste económico de 2019 y no nos inspira confianza».

Respuesta

Jordà critica «las excusas en los dos proyectos, porque para el asfaltado se puede optar por una modificación de crédito y para la escoleta prevén una ayuda de 150.000 euros que el Govern ni ha anunciado».

El portavoz del PP, Jaume Ferriol, asegura que «en las reuniones para tratar el presupuesto criticamos el plan de ajuste provocado por el déficit. También se había prometido un aumento en las asignaciones de personal del ayuntamiento y entidades que no se ha visto reflejado».

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Mentiders
Hace 6 meses

Sr Biel Mas i Oliver, ha traicionat al poble de Maria. Lo unic que vol es quadrar els pressupostos a qualsevol preu. I ho ha demostrat amb totes les partides baix minims. Falta de personal, no hi ha policia, no tenim els serveis minims esencials. I voste nomes es preocupa en fer una escoleta que sap que no la fara i en asfaltar camins. Crec q no veu la realitat que tenim i tendrem en uns mesos. Hi haura mes robatoris; gent sense feina. Serà un drama, un hivern molt llarg i trist. I a voste nomes li preocupa una cosa, la seva paga. Crec que es va recolzar amb el Psoe pensant que li donarien algo, i no ha estat aixi. Si li queda algo de dignitat, deixi la batlia i al manco pareixera honrat, cosa que ara no es. Visca el poble de Maria!!

Valoración:13menosmas

fomeu
Hace 6 meses

A Maria en dues ocasions ha governant el PP amb els nacionalistes de esquerres i sempre hi ha punts de vista i pensaments diferents però sempre han estat dos partits que s´han respectat un amb amb l´altre i sempre han anat de cara entre ells. Són partits que poden dur a terme un bon projecte per Maria de la Salut. L´agrupació socialista de Maria o al manco algun dels seus dirigents sempre han fet una politica destructiva personal als seus adversaris. El Pi en 4 anys no queda curt, la darrera punyalada a X Maria al no voler sabre res de l'antic soci on tot pareixia un pacte idílic que es repetiria. Aquests tipus de politica es la que fa mal i decepciona. La coalició Pi-PSOE no ens ha aportat res més que crispació.

Valoración:17menosmas

Borja
Hace 6 meses

Donde está este pueblo ? Vaya noticia más absurda con la que tenemos encima ...

Valoración:-17menosmas

Situacio caotica
Hace 6 meses

Una mocio de censura es el resultat d'una situació nefasta al poble de Maria. La gent vol un canvi i és ara el canvi. Tant en Biel com en Rafel no han sabut dut endavant aquest projecte. Un projecte que no se sustente en cap canvi. Tot han estat promeses i mes promeses, a canvi de res. No han cumplit amb el personal de l'ajuntament. No ha cumplit amb les associacions ni amb el poble. Es ben hora d'un canvi i deixar fer feina a gent amb mes ganes. Tenim un poble ben brut i amb mancances de personal. Una policia i una brigada baix minims. No s'ha volgut invertir en personal i aixo es paga ara. Biel Mas i Rafel Aulet, si encara teniu algo de dignitat, partiu.

Valoración:20menosmas

Neutre
Hace 6 meses

Lo dificil és aconseguir les subvencions o ajudes, segurament per aconseguir-les, hi ha hagut partides pressupostaries modificades aixó com persones o agrupacions, econmicament efectades, però, si s'ha aconseguit el crèdit suficient per aquestes ajutdes tant importants, i en aquest moment tant idoni per aonseguir-ho degut a que està tot aturat, festes, fires...... fer un moció de sensura en aquest moment, pareix més un tema d'enveja i entram en el que es coneix popularment com a política bruta.

Valoración:-10menosmas

Mariando
Hace 6 meses

Ai, marianda, que en saps de poques de coses. Se veu que estàs enBielada!! En haver-li destapat sa meitat de xapusses i mentides per penjar-se medalles no en quedarà res!!

Valoración:15menosmas

nofret
Hace 6 meses

El PI i el PSOE, no sempre son exemples de virtuts i potser en aquest cas, no mereixen la confiança ni dels seus votants. Però una entesa PP i MÉS, sols pot ser bona pels que hi poden sucar directament i aprofitar-se personalment.

Valoración:-6menosmas

!!!! Vergonyos!!!!
Hace 6 meses

Ay Bielet aixo es el karma!! Que te pensaves que governeries cuatre anys tant tranquilet en minoría? No fan res que tú no haguis fet abans...ja diu sa dita " la avaricia rompe el saco"

Valoración:18menosmas

Marianda
Hace 6 meses

Quin ridícul en Guillem i en Jaumet! Es poble no vos ho perdonarà, Si presentau la moció hi haurà Biel per molts dl’anys...! Va, pellassos!

Valoración:-14menosmas

Pep
Hace 6 meses

A quien interesa ,hay noticias mucho mas importantes ,que está chorrada

Valoración:-20menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2