user Mentiders | Hace más de 3 años

Sr Biel Mas i Oliver, ha traicionat al poble de Maria. Lo unic que vol es quadrar els pressupostos a qualsevol preu. I ho ha demostrat amb totes les partides baix minims. Falta de personal, no hi ha policia, no tenim els serveis minims esencials. I voste nomes es preocupa en fer una escoleta que sap que no la fara i en asfaltar camins. Crec q no veu la realitat que tenim i tendrem en uns mesos. Hi haura mes robatoris; gent sense feina. Serà un drama, un hivern molt llarg i trist. I a voste nomes li preocupa una cosa, la seva paga. Crec que es va recolzar amb el Psoe pensant que li donarien algo, i no ha estat aixi. Si li queda algo de dignitat, deixi la batlia i al manco pareixera honrat, cosa que ara no es. Visca el poble de Maria!!

user fomeu | Hace más de 3 años

A Maria en dues ocasions ha governant el PP amb els nacionalistes de esquerres i sempre hi ha punts de vista i pensaments diferents però sempre han estat dos partits que s´han respectat un amb amb l´altre i sempre han anat de cara entre ells. Són partits que poden dur a terme un bon projecte per Maria de la Salut. L´agrupació socialista de Maria o al manco algun dels seus dirigents sempre han fet una politica destructiva personal als seus adversaris. El Pi en 4 anys no queda curt, la darrera punyalada a X Maria al no voler sabre res de l'antic soci on tot pareixia un pacte idílic que es repetiria. Aquests tipus de politica es la que fa mal i decepciona. La coalició Pi-PSOE no ens ha aportat res més que crispació.

user Borja | Hace más de 3 años

Donde está este pueblo ? Vaya noticia más absurda con la que tenemos encima ...

user Situacio caotica | Hace más de 3 años

Una mocio de censura es el resultat d'una situació nefasta al poble de Maria. La gent vol un canvi i és ara el canvi. Tant en Biel com en Rafel no han sabut dut endavant aquest projecte. Un projecte que no se sustente en cap canvi. Tot han estat promeses i mes promeses, a canvi de res. No han cumplit amb el personal de l'ajuntament. No ha cumplit amb les associacions ni amb el poble. Es ben hora d'un canvi i deixar fer feina a gent amb mes ganes. Tenim un poble ben brut i amb mancances de personal. Una policia i una brigada baix minims. No s'ha volgut invertir en personal i aixo es paga ara. Biel Mas i Rafel Aulet, si encara teniu algo de dignitat, partiu.

user Neutre | Hace más de 3 años

Lo dificil és aconseguir les subvencions o ajudes, segurament per aconseguir-les, hi ha hagut partides pressupostaries modificades aixó com persones o agrupacions, econmicament efectades, però, si s'ha aconseguit el crèdit suficient per aquestes ajutdes tant importants, i en aquest moment tant idoni per aonseguir-ho degut a que està tot aturat, festes, fires...... fer un moció de sensura en aquest moment, pareix més un tema d'enveja i entram en el que es coneix popularment com a política bruta.

user Mariando | Hace más de 3 años

Ai, marianda, que en saps de poques de coses. Se veu que estàs enBielada!! En haver-li destapat sa meitat de xapusses i mentides per penjar-se medalles no en quedarà res!!

user nofret | Hace más de 3 años

El PI i el PSOE, no sempre son exemples de virtuts i potser en aquest cas, no mereixen la confiança ni dels seus votants. Però una entesa PP i MÉS, sols pot ser bona pels que hi poden sucar directament i aprofitar-se personalment.

user !!!! Vergonyos!!!! | Hace más de 3 años

Ay Bielet aixo es el karma!! Que te pensaves que governeries cuatre anys tant tranquilet en minoría? No fan res que tú no haguis fet abans...ja diu sa dita " la avaricia rompe el saco"

user Marianda | Hace más de 3 años

Quin ridícul en Guillem i en Jaumet! Es poble no vos ho perdonarà, Si presentau la moció hi haurà Biel per molts dl’anys...! Va, pellassos!

user Pep | Hace más de 3 años

A quien interesa ,hay noticias mucho mas importantes ,que está chorrada