Elecciones municipales 2015

Biel Ferragut encabezará la candidatura conjunta de IxSP y El PI en sa Pobla

| Sa Pobla |

Valorar:
preload
Biel Ferragut es el candidato de la coalición entre IxSP y El PI en sa Pobla.

Biel Ferragut es el candidato de la coalición entre IxSP y El PI en sa Pobla.

05-03-2015

La coalición formada por Independents per sa Pobla y El PI -Proposta per les Illes ha elegido como candidato a la Alcaldía del municipio a Biel Ferragut, que fue presentado en el Museo de Can Planes en un acto que contó con la presencia de los principales líderes de El PI: Jaume Font, Josep Melià y Antoni Pastor.

«Gobernar es gestionar para todo el mundo y tener sentido común», señaló el candidato de IxsP-El PI en sa Pobla. Diplomado en Turismo, empresario y presidente de la Associació d'Antics Blavets, Ferragut definió el proyecto que encabeza con cuatro palabras: «gestión, trabajo, ilusión y compromiso». Y añadió que su prioridad serán los problemas diarios de la gente.

En cuanto al modelo de pueblo que pretende construir, hizo hincapié en la promoción turística. «La imagen de una plaza medio vacía en pleno domingo se tiene que cambiar, tenemos muchas cosas que ofrecer». Tampoco hizo referencia a la vertiente rural del municipio, al señalar que «las raíces de mi pueblo son agrícolas, y se tienen que cuidar. Promocionaremos la cultura y la historia poblera como un valor añadido».

El candidato de El PI al Parlament balear, Jaume Font -quien fue en su día alcalde del municipio-, explicó que el pacto logrado en sa Pobla es «el mejor ejemplo de una nueva forma de hacer política, desde el consenso y mirando por el bien de los ciudadanos». Una opinión compartida por el vicepresidente del partido, Josep Melià, quién destacó «la generosidad de ambas formaciones, gracias a la cual se ha constituido una coalición ganadora».

Elecciones

  • Biel Ferragut Mir
    Biel Ferragut Mir

    Sa Pobla, 1969. Diplomado en turismo por la Universitat de les Illes Balears. Es director de Barceló desde hace 10 años.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

fornaris
Hace más de 4 años

en Biel Ferragut pot ser un bon batle i una poblera que no l'han vista en 4 anys i s'estima mes sa paga que sa pobla no se pot presentar a sa batlia.

Valoración:3menosmas

poblera
Hace más de 4 años

Pues desde es meu punt de vista en Biel no ha fet res, i per lo tant, no ho ha fet malament, xq no ha fet res, però tampoc ho ha fet be. Li han faltat lo que ja sabem per defensar lo que volia i no intentar quedar be amb tots. El poble i s,engominat. Però bé també ha tengut un "equipasso" que menos be li ha fet de tot. Entre sa q va a urgències i monta un cristo, xq ella es concejal i es creu la reina del mon i no l,han de fer esperar, es que amenaça per internet desde sa feina, es que no es duu bé ni amb els del seu partit.... vamos, q el pobre ha tengut s,enemic a casa, i ara per rematar ens volen posar a sa que per 4 duros ens va vendre a Palma? Ala tira...una poblera que estima més sa nòmina que sa pobla no té res a fer a dins sa pobla.

Valoración:0menosmas

Martí Crespí
Hace más de 4 años

El poblers podem estar d'enhorabona, en Biel Ferragut és una persona sana (políticament parlant), honesta, i cada dia pasatja pels carrer d'es poble, per tant, coneix la realitat que ens envolta. Altres (altres candidats/a) s'han passat 4 anys per Palma amb una nòmina que els ha silenciat. Ara tornen cap a sa Pobla per fer veure que els poble els importa quan, aquest 4 anys, no hem sabut res d'ells/a. La tenim fresca la memòria els poblers. Per altre banda, moltes de les iniciatives que va dur a terme en Biel Ferragut durant la seva etapa com a regidor s'han mantingut: Fira de sa Patata (tot un èxit, per cert), bus a Crestatx, sopa de truita a sa Plaça, i tantes altres. No debien ser tant males iniciatives si s'equip actual de s'ajuntament els ha mentingudes? Una altre cosa: algú me pot dir que és el que ha fet malament en Biel Serra com a batle de sa Pobla? Ho dic perquè en Biel Serra ha estat un bon batle i encara no m'explic perquè l'han canviat. Aquest del PP bullen ous amb caragols. Sa Pobla necesita un canvi, però no un canvi de "Serra" (antes Biel ara Margalida) sino un canvi de persones, de grup i d'idees.

Valoración:1menosmas

Decebut
Hace más de 4 años

Me pensava que els independents eren diferents del que representa en Font i els seu grupet d'interessos de tota la vida. Ara veig que són iguals. El candidat m'agrada, però no la motxilla que porta al darrera. Un llastima

Valoración:0menosmas

poblera
Hace más de 4 años

Jo esper que s,estació quedi ben guapa, perque en lo que ens està costant a n,es poblers, crec que haguessim pogut fer arribar s,ave i n,hauriem sortit mes barato. Una de 2, o es presupost està un poc inflat o tendrem una estació amb els carrils d,or.

Valoración:3menosmas

memoria
Hace más de 4 años

Memoria per recordar el gran paraigües que hem tengut? simplement han fet o estan fent una estació tan enfora q val mes anar a inca amb el cotxe... una estació tan inaccessible com inutila. Gran memoria hem de tenir...

Valoración:6menosmas

per es pobler
Hace más de 4 años

Si sa pobla té memòria recordarà que aquest partit a n,es seu día ja va fer moltes coses per el poble, per exemple: sopar a la fresca, duatló.... només amb aquestes 2 coses ja ha fet mes que altres que estan a punt de complir els 4 anys.

Valoración:9menosmas

pobler
Hace más de 4 años

Qui ho havia d dir!!!!...sa persona q duplicava sa despessa del seu pressupost fa 5 anys ara es presenta com a candidat a Batle...sa persona del si a todo!!!!...tendran memòria els poblers?????...Deu mos n'aguardi!!!!!

Valoración:-10menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1