Los alcaldes del Llevant se comprometen a desarrollar la línea de tren de Manacor a Artà

| Manacor |

Valorar:
preload
Pep Barrientos, Rafel Fernández, Jaume Alzamora, Toni Pastor y Mateu Puigròs continuarán reclamando la finalización de las obras ferroviarias.

Pep Barrientos, Rafel Fernández, Jaume Alzamora, Toni Pastor y Mateu Puigròs continuarán reclamando la finalización de las obras ferroviarias.

Guillem Mas

Los alcaldes de la comarca de Llevant se comprometieron ayer públicamente a desarrollar la linea de tren de Manacor hasta Artà y, en un futuro, su prolongación hasta Capdepera y Cala Rajada.

Y lo hicieron firmando un documento de la plataforma pel Tren de Llevant, a modo de contrato para seguir reclamando al Govern la finalización de las obras ferroviarias.

Así, Toni Pastor (Manacor), Mateu Puigròs (Sant Llorenç), Pep Barrientos (Son Servera), Jaume Alzamora (Artà) y Rafel Fernández (Capdepera) firmaron el documento en cuestión así como varios regidores de los diferentes ayuntamientos presentes.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 4

sion
Hace más de 7 años

Mentres governi es pp,,teniu cruu lo des tren, ara governen els empresaris, numeros! Si no surten, barco, per lo vist els numeros no han sortit mai ja q si nos faria estona q el sr antich i secuaces juntament amb sabater, ho haguesssin acabat,, me fa graci veura com aquest projecta vos ha fuit d ses mans,,crec q ja es hora d q es posi un poc d ordre,anti tren i gastos!! A fer feina tos!! I vorem com treim es carro

Valoración:0menosmas

vs
Hace más de 7 años

No sempre s'han de donar les culpes a Palma o a Madrid. El fracàs del tram Manacor-Artà es degut a la comarca de Llevant mateixa. Hem vist la impossibilitat de resoldre el problema de la travessia, moderna i eficaç, de Manacor, km 0 d'aquest tram de línia.

Valoración:-1menosmas

JS
Hace más de 7 años

Conec a un conegut anomenat JOAN LLORET i m'ha dit que no te res a veure amb aquest Juan Lloret que ha comentat per aquest fòrum. Ja m'imaginava que no era el mateix.

Valoración:-1menosmas

un de Mallorca
Hace más de 7 años

La gent d'Arta, si vol anar a l'Hospital de Manacor, per exemple, ido tenen dret a tenir uns bons transports i serveis públics. Hi ha un 70% de les obres fetes i es mes fàcil acabar-les que torna enrere. A JUAN LLORET, no sembles mallorquí, t'expresses com si fossis del centre d'Espanya. A en Pastor el varen expulsar del pp que no es el mateix. I les obres públiques ho pagam tots. El que no era just es que de Inca Palma hi hagués unes bones comunicacions i en canvi la comarca de Manacor sempre ha estat castigada amb aquest sentit fins que varen fer el desdoblament de la carretera.

Valoración:-1menosmas

KH
Hace más de 7 años

ESTE FAMOSO TREN FANTASMA MANACOR-ARTA HUELE A TUFO DE DESPILFARRO. NO NIEGO Q LA FUNCION Q PUEDA DESEMPEÑAR SEA IMPORTANTE, PERO HUELE AL MISMO TUFO Q EL MACRO PALACIO DE CONGRESOS, SIN NEGAR Q PUEDA SER UNA COSA BENEFICIOSA PARA TODA MALLORCA EL TUFO DEL DESPILFARRO HUELE LO MISMO Q EL TUFO DEL DESPILFARRO DEL TREN DE ARTA-MANACOR. ¿ NO SE PUEDE SACAR UNA FORMULA MAGISTRAL PARA Q NUESTROS POLITICOS, SEAN DEL PARTIDO Q SEAN, NO ROBEN TANTO Y NO HAGAN COSAS Q CUESTEN EL DOBLE O EL TRIPLE DE LO PRESUPUESTADO ??.

Valoración:2menosmas

Pep
Hace más de 7 años

Cala Rajada-Palma en bus 11€ i 90 minutos. Esto es disuadir del transporte público a cualquiera.

Valoración:3menosmas

vs
Hace más de 7 años

També s'ha de prendre en consideració que la trinxera del tren ha duplicat d'amplària, si comparem a les previsions. Totohm pot ver-ne les conseqüències i destrossses sobre el paisatge. S'han fet consultes sobre aquest canvi d'allò més considerable, en termes de medi ambient?

Valoración:-3menosmas

antonia
Hace más de 7 años

Resulta curioso ver como Pastor, que no quiso el tren en la legislatura pasada ahora si lo quiera. Por qué será? A todos los pro-autobuses. El tren vertebra los territorios y no unen solo los pueblos con la capital como hacen los autobuses. @vs: Creo que te has descondo unos cuantos km entre sant llorenç y son servera...

Valoración:7menosmas

vs
Hace más de 7 años

Hem de fer un traçat moderne i, per això, s'ha de menester un consens entre els batles. Ja etic empipat, o emprenyat, de pensar que hauré de soportar 10 km entre Son Servera i Sant Llorenç, o sigui una voltera, quan hi ha només 5 km per carretera.

Valoración:2menosmas

abejorrocojo
Hace más de 7 años

KH, totalmente de acuerdo en la línea Manacor-Artà. No puedo discutir si las líneas de autobuses van vacías o no. Ahora, por lo que dices,d nunca te has subido al tren de Inca o Manacor, sobre todo a horas punta. Llevan más gente dos trenes que todos los autocares de la isla juntos!!

Valoración:3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 4