Serveis Ferroviaris recupera este lunes dos servicios exprés más de tren

| Palma |

Valorar:

Este lunes, 9 de marzo, Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) recupera dos servicios exprés más de tren: el Palma-Inca, de las 06:07 horas ,y también el expreso Inca-Palma, de las 6:50 horas. Funcionan también el tren exprés de Manacor de las 06:59 horas y el expreso que sale de Inca a las 07:33 horas.

De este modo, se han recuperado 4 de los 6 servicios exprés y en estos momentos quedan únicamente para recuperar el expreso Palma-Inca de las 7.45 horas y el Inca-Palma de las 08:33 horas. Todos estos servicios están precedidos de servicios ordinarios minutos antes o después.

El tren expreso Inca-Palma de las 6.50 es uno de los que más usuarios aglutina.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

clio
Hace 7 meses

Jo he constatat que el mateix tren va més ocupat pel tram Palma-Inca, qui té molta acceptació,emperò més buits pels trams Inca-Manacor i Inca-Sa Pobla. Pels pobles amb menys de trànsit, la freqüència podria més abaixa i reduïr així les aturades. Es podria fins i tot fer una llençadora cap a la estació més propera.

Valoración:menosmas

Peper
Hace 7 meses

Jo mai he entès perquè sempre hi ha la mateixa freqüència. Hi ha hores que els trens van buits. No podrien optimitzar-ho ireforzar les hores amb mes necessitat i baixar freqüències quan no són necessàries?

Valoración:menosmas

Hamparo
Hace 7 meses

Santa María Express lo petaría

Valoración:menosmas

hereu
Hace 7 meses

Estos servicios exprès han representado una gran mejora para la red y deberían replicarse en otros tramos.

Valoración:12menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1