L'acte de presentació de la vintena Fira del Vehicle d’Ocasió de Manacor.

Més de mil vehicles de totes les marques, models i preus seran els principals protagonistes d’aquest cap de setmana a la localitat de Manacor. I és que, després de 4 anys sense haver-se pogut celebrar, el municipi reprendrà de nou la Fira del Vehicle d’Ocasió amb la vintena edició d’aquest esdeveniment. Una cita imprescindible amb el món del motor que enguany oferirà als visitants tant automòbils per a tots els gustos com un ampli repertori de maquinària agrícola. Així com un especial dedicat als elèctrics i als híbrids endollables, que suposaran un dels grans atractius d’aquest acte.

Segons apuntà el president de l’Associació del Metall de Manacor, Domingo Martí, al llarg d’aquesta iniciativa «el públic podrà comprovar que són vehicles assequibles, sobretot amb els ajuts que actualment ofereix el govern central». I, des de l’Ajuntament de Manacor, es presentà l’exposició sobre mobilitat sostenible que s’instal·larà al mateix recinte.

El cartell de la XX Fira del Vehicle d’Ocasió

En aquest sentit, la delegada de Promoció Econòmica de la localitat, Paula Asegurado, va manifestar l’objectiu municipal de «posar Manacor al mapa i incentivar les empreses manacorines». Una afirmació que després va complementar la delegada de Fires, Júlia Acosta, en advertir la necessitat d’oferir «fires cada vegada més especialitzades». I, per una altra banda, Acosta també va fer palesa la seva satisfacció pel fet de recuperar una proposta que la pandèmia de la COVID-19 i la crisi mundial de subministraments varen frenar des de l’any 2019.

La XX Fira del Vehicle d’Ocasió tendrà lloc al polígon industrial de Manacor. I es podrà visitar el dissabte 28 de 9.30 a 19 hores, i el diumenge 29 entre les 9.30 i les 14 hores. Val a dir, igualment, que amb motiu d’aquesta celebració el vial de servei de la Ma-15, que dona accés al polígon industrial, romandrà tancat durant tot el transcurs de l’esdeveniment.