Artur Aguiló, regidor de Festes de Manacor.

L’Ajuntament de Manacor ha treballat de valent per poder oferir un programa adptat a tots els públics. I així ho explica el regidor de Festes del municipi, Artur Aguiló.
«Hem preparat un programa amb emoció i il·lusió. Després d’aquests anys de pandèmia hem bolcat els nostres esforços en oferir uns actes on combinam aquells tradicionals i imprescindibles amb algunes novetats», explica Aguiló.

«Aquest any ens hem reunit amb totes les entitats, tenim clar que cal comptar amb la veu del poble i a partir d’aquí volem que tothom estigui content». Artur Aguiló assenyala que «hem comptat amb les Amipas o l’associació de Gent Gran, per posar dos exemples, i això ens asegura que el conjunt pugui sortir bé. Hem volgut unes festes consensuades i que siguin de l’agrat de tots els veïns de Porto Cristo».

Entre les propostes Aguiló asegura que sempre és mal de fer destacar-ne unes per sobre de les altres però així i tot assenyala que «tenim els actes més tradicionals on ja tenim un públic assegurat, un públic fidel que coneix la proposta però també hem volgut afegir noves propostes com pugui ser el Porto Cristo balla que l’hem agafat de Manacor i ara traslladam aquest format al port. També podem destacar el tast de cervesses amb música en viu, un acte que confiam que també servirà per atreure la gent», conclou el regidor de Festes.