El Grup Serra proposa als centres educatius de Mallorca un ampli programa d'excursions de caràcter lúdic i educatiu. Totes les escoles i instituts interessats a participar a les sortides us podeu apuntar al Club del subscriptor d'Ultima Hora, telefonant al número 971 71 73 08.

Tant els alumnes com els professors, i també els pares, podran veure a la pàgina web Ultimahora.es les fotografies de les excursions que s'han publicat a la nostra secció del suplement escolar Aula de premsa. Podreu trobar les fotografies una vegada s'hagin publicat al suplement. Només haureu d'entrar a la direcció web i cercar el lloc o la secció dedicada a les nostres sortides escolars. D'aquesta manera, podreu ensenyar-les als vostres amics i als vostres familiars i explicar les coses que heu vist durant l'excursió.

Les excursions
A les visites, que cobreixen diferents àmbits, els nins podran aprendre a la vegada que es diverteixen.
Enguany, els llocs que podreu visitar amb el Grup Serra són: el zoològic Natura Parc; el museu Can Prunera a Sóller amb el recorregut en tren; les instal·lacions de la companyia energètica Endesa; Iberostar Estadi, el camp del RCD Mallorca, on veure el museu, la gespa, la llotja i la sala VIP; les instal·lacions d'AgroMallorca a Mercapalma i el centre d'Educació Ambiental de Tirme Es Parc, a més de les pròpies instal·lacions del Grup Serra per conèixer com funcionen els mitjans de comunicació. A totes les visites, els nins rebran una Quelymerienda.

Veniu d'excursió amb el Grup Serra!