Etiqueta 'oli'
La primera Festa de s’Oli con denominación

La primera Festa de s’Oli con denominación

El prensado con la ayuda del caballo fue una de las cosas que más llamó la atención.

Toni P. - Periódico de Ibiza y Formentera 10/11/19

‘Pa amb oli’ en el trull de Sant Joan

‘Pa amb oli’ en el trull de Sant Joan

El oli de las aceitunas del trull de Sant Joan se convierte en el atractivo de la jornada celebrada ayer.

Marcelo Sastre 11/11/17

Sam Moll

El Económico

Futuro prometedor para el aceite hecho en Menorca

S’Olivaret es el ejemplo de una producción de calidad que está llegando al consumidor y los restauradores de la isla

David Baret15/05/15 0:00

Oli Restaurante

Un acogedor restaurante ubicado en una antigua casa payesa en el que disfrutar de gastronomía de calidad y un ambiente agradable a cualquier hora del día.

Restaurantes | Tapas y PintxosC/ del Mar, 3407800 - Eivissa
Oli de Mallorca

Eventos

La DO Oli de Mallorca elige a su Tafonera Major

La rectora de la Universitat de les Illes Balears, Montserrat Casas, ha sido nombrada Tafonera Major 2011-2012, por el Consejo Regulador de la DO Oli de Mallorca.

17/12/11 0:00

Anar a muntanya

Anar a muntanya

Didal metàl·lic que utilitzaven les collidores d'olives.

Grabriel Lacomba 22/08/10

Anar a muntanya

La Serra de Tramuntana, digna de la UNESCO

Anar a muntanya

El dia de Sant Antoni les collidores el celebraven amb balls i una torrada. El propietari de la possessió les proveïa de vi, mentre que la madona els preparava una bunyolada. A Bunyola s'ha recuperat la festa des Quarteró, que tancava la temporada de l'oliva, i en la qual els amos de les possessions de Bunyola i d'Orient obsequiaven les collidores amb un dinar, a base d'arengades i olives, i un quarteró de vi (equivalent a 16 litres).

Elena Ortega22/08/10 0:00

Anar a muntanya

Anar a muntanya

Bàlitx d'Avall

Grabriel Lacomba 22/08/10

L'oli a Mallorca: del passat al present

L'oli a Mallorca: del passat al present

llibre L'oli a Mallorca: del passat al present, autors: Aina R. Serrano Espases i David Albert Vázquez.

22/08/10

L'oli a Mallorca: del passat al present

La Serra de Tramuntana, digna de la UNESCO

L'oli a Mallorca: del passat al present

El dia de Sant Antoni les collidores el celebraven amb balls i una torrada. El propietari de la possessió les proveïa de vi, mentre que la madona els preparava una bunyolada. A Bunyola s'ha recuperat la festa des Quarteró, que tancava la temporada de l'oliva, i en la qual els amos de les possessions de Bunyola i d'Orient obsequiaven les collidores amb un dinar, a base d'arengades i olives, i un quarteró de vi (equivalent a 16 litres).

Aina R. Serrano i David Albert22/08/10 0:00