El Estado reclama 200.000 euros al Ajuntament de sa Pobla por el nuevo cuartel de la Guardia Civil

| Sa Pobla |

Valorar:
preload
El nuevo cuartel de la Guardia Civil, inaugurado en el año 2011, se construyó en un solar municipal.

El nuevo cuartel de la Guardia Civil, inaugurado en el año 2011, se construyó en un solar municipal.

01-07-2016 | Maria Nadal

El Ministerio del Interior reclama al Ajuntament de sa Pobla el pago de 200.000 euros en concepto del 10% del coste de la construcción del nuevo cuartel de la Guardia Civil que se inauguró en el año 2011.

El edil de Hacienda, Joan Pérez, conoció la deuda el pasado mes de mayo cuando el estado central remitió un nuevo escrito al Consistorio para avisar de que si no se realizaba el pago que se contempla en el convenio entre el Ministerio y el Consistorio se pondría el caso en manos de la Abogacía del Estado.

Ahora, el equipo de gobierno debe hacer frente al pago de esta cantidad debido «a la dejadez absoluta del anterior gobierno», dice Joan Pérez.

Según se contempla en el convenio, el Ajuntament de sa Pobla se comprometió a ceder los terrenos en los que se construyó el cuartel, se bonificó el pago del ICO y se acordó pagar el 10% del coste total de la obra que se debía incorporar a los presupuestos del año 2011.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Xisco Trispol
Hace más de 3 años

Per a Pobler emprenyat. Acuses de fanàtic tu? Ja ja ja ja ja ja. Tu? Ja ja ja ja. Fets són fets i fanatismes al marge. Me conform ho faceu igual. I si potser mes be, millor. Pero va ser amb en Biel Serra que a s'Ajuntament va començar a ser lo de fer el que poguem sense gastar mes del que hi ha a sa caixa. Si es segueix per aquest cami, pens que tots els poblers i guanyarem. Si afegim al banyat, ens hi ofegarem. Visca sa Pobla!

Valoración:menosmas

Pobler emprenyat
Hace más de 3 años

Veig que aixo esta ple de fanatics peperos, aixi mos va als poblers... En Biel Serra no va baixar 3 milions el deute perque es IMPOSSIBLE, pero com que una mentida mil vegades repetida pels seus fanatics seguidors sa converteix en veritat...

Sobre el superavit, es bo de fer presentar superavit comptable quan no reconeixes ni pagues els deutes com els 200.000€ del quarter!! Els proveidors varen cobrar UNICAMENT quan es va fer un prestec per pagar-los, prestec que no es va tornar ni un centim als bancs en tota la legislatura. Si dius que ara els proveidors estan un any i mig a cobrar (cosa que desconec pero que esta prohibida, crec), tu mateix reconeixes que es PP no els pagava, NOMES DUIM UN ANY DE LEGISLATURA, maldament als peperos vos na pareixin cinc.

Valoración:-2menosmas

Toni Dols
Hace más de 3 años

Es dia que amb una legislatura baixeu el deute tres milions d'euros. Pagueu els proveidors a 30 dies i no a any i mig. I acabeu els exercicis pressupostaris en SUPERAVIT! Ja xerreu. Oposicio de s'oposicio no dur bons resultats. Menos xerrar i mes fer, que encara no teniu els pressuposts del 2016 i en Biel els aprovava al gener. Tampoc vull tenir mal dissabte...

Valoración:6menosmas

Pipote
Hace más de 3 años

No comment.....!!!vull tenir un disabte tranquil.

Valoración:menosmas

Conec en Biel
Hace más de 3 años

Conec en Biel i una cosa es certa. Anira de cara cap a tu, sense ganivets. Com heu dit ho tenia tot per fer majoria absoluta i va decidir no presentar-se ni anar a llistes. Potser sigui perque els que el coneixem be, sabem que no trairà els seus principis i voldrà predicar amb el que no creu. No va voler combregar amb rodes de molí i va plantar cara al Bauça i el seu sequito pppobler que avui tenen el partit pobler arruinat. No olvideu que aquests varen perdre tres concejals en un poble que es PP per historia. Sincerament, jo tampoc hagues pagat aquest 10% o quasi 200.000€ a l'Estat que ens asfixia als de les Illes Balears. Que ho renegociin perque des d'un principi mai s'hauria d'haver consentit que Ajuntament pagas un €, ja que havia cedit el solar. I Deu faci que en Biel Serra no es torni a presentar perque els que hi son tendrien els dies contats. En cas contrari, governaran molts d'anys perque el poble no paga traidors que se varen vendre a nen Bauça a canvi d'un sou a Palma.

Valoración:3menosmas

Cock&Roi
Hace más de 3 años

Para evitar malentendidos cuando digo que hay que reconecerle la responsabilidad al Sr. Pérez quiero decir que es responsable y no quiere esconder el bulto y hacerse el loco como los anteriores, no que sea culpable. Todo lo contrario, se ve un propósito de enmendar el desaguisado.

Valoración:0menosmas

El Dubtes
Hace más de 3 años

Es decir cede los terrenos,y debe pagar un 10% de las obras seguramente dadas por el estado ha algún constructor afín. El Estado tiene la competencia y la paga el ayuntamiento? Embargará el Estado el Presupuesto del Sa PObla?... Lo pondrá en la lista de MOrosos como ha hecho con Murcia?..

Valoración:2menosmas

Joan Socias
Hace más de 3 años

He de demanar disculpes en relació a les dades que he donat. El quarter es va inaugurar a l'abril de 2012,no del 2011. Dit això, no he vist o escoltat que l'opossició entre 2011 i 2015 impugnes o denuncies els pressupostos per la manca d'aquesta important partida. Uns i altres no han fet bé la seva feina de servei a sa Pobla. Això si, han cobrat cada mes tant uns com els altres i els pressupostos de 2016 tampoc tenen aquesta partida ?

Valoración:7menosmas

Simon
Hace más de 3 años

Suena como cuando después de fusilar a alguien le pasan la factura por la bala a la familia del ejecutado.

Valoración:2menosmas

Ximbombeta
Hace más de 3 años

Un batle (Biel Serra) que aparentment ho tenia tot per tornar a treure majoria absoluta (recordau: gran gestor, simpàtic, gran talant, havia presentat superàvit, etc, etc) de sobte, a un any per les eleccions, decideix no ser el cap de llista, anar-se'n de la política i ni tan sols anar a llistes.

Sempre m'he demanat per què. A sa Pobla sempre s'ha parlat de discussions internes entre els mateixos membres del Partit Popular, però aquestes lluites internes han existit sempre, en el PP i a tots els partits. No basta això perquè en Biel Serra "decidís" anar-se'n de la política: ho bé en Biel Serra era ben coneixedor de tot el merder de la situació econòmica de l'Ajuntament de sa Pobla i per això decidir abandonar perquè és una situació que asfixiaria a qualsevol, o bé "els seus contraris" (membres del PP) sabien aquesta terrible gestió d'en Serra (tot el que va sortint ho demostra) i decidiren fer-lo fora.

Valoración:2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2