user Xisco Trispol | Hace más de 7 años

Per a Pobler emprenyat. Acuses de fanàtic tu? Ja ja ja ja ja ja. Tu? Ja ja ja ja. Fets són fets i fanatismes al marge. Me conform ho faceu igual. I si potser mes be, millor. Pero va ser amb en Biel Serra que a s'Ajuntament va començar a ser lo de fer el que poguem sense gastar mes del que hi ha a sa caixa. Si es segueix per aquest cami, pens que tots els poblers i guanyarem. Si afegim al banyat, ens hi ofegarem. Visca sa Pobla!

user Pobler emprenyat | Hace más de 7 años

Veig que aixo esta ple de fanatics peperos, aixi mos va als poblers... En Biel Serra no va baixar 3 milions el deute perque es IMPOSSIBLE, pero com que una mentida mil vegades repetida pels seus fanatics seguidors sa converteix en veritat... Sobre el superavit, es bo de fer presentar superavit comptable quan no reconeixes ni pagues els deutes com els 200.000€ del quarter!! Els proveidors varen cobrar UNICAMENT quan es va fer un prestec per pagar-los, prestec que no es va tornar ni un centim als bancs en tota la legislatura. Si dius que ara els proveidors estan un any i mig a cobrar (cosa que desconec pero que esta prohibida, crec), tu mateix reconeixes que es PP no els pagava, NOMES DUIM UN ANY DE LEGISLATURA, maldament als peperos vos na pareixin cinc.

user Toni Dols | Hace más de 7 años

Es dia que amb una legislatura baixeu el deute tres milions d'euros. Pagueu els proveidors a 30 dies i no a any i mig. I acabeu els exercicis pressupostaris en SUPERAVIT! Ja xerreu. Oposicio de s'oposicio no dur bons resultats. Menos xerrar i mes fer, que encara no teniu els pressuposts del 2016 i en Biel els aprovava al gener. Tampoc vull tenir mal dissabte...

user Pipote | Hace más de 7 años

No comment.....!!!vull tenir un disabte tranquil.

user Conec en Biel | Hace más de 7 años

Conec en Biel i una cosa es certa. Anira de cara cap a tu, sense ganivets. Com heu dit ho tenia tot per fer majoria absoluta i va decidir no presentar-se ni anar a llistes. Potser sigui perque els que el coneixem be, sabem que no trairà els seus principis i voldrà predicar amb el que no creu. No va voler combregar amb rodes de molí i va plantar cara al Bauça i el seu sequito pppobler que avui tenen el partit pobler arruinat. No olvideu que aquests varen perdre tres concejals en un poble que es PP per historia. Sincerament, jo tampoc hagues pagat aquest 10% o quasi 200.000€ a l'Estat que ens asfixia als de les Illes Balears. Que ho renegociin perque des d'un principi mai s'hauria d'haver consentit que Ajuntament pagas un €, ja que havia cedit el solar. I Deu faci que en Biel Serra no es torni a presentar perque els que hi son tendrien els dies contats. En cas contrari, governaran molts d'anys perque el poble no paga traidors que se varen vendre a nen Bauça a canvi d'un sou a Palma.

user Cock&Roi | Hace más de 7 años

Para evitar malentendidos cuando digo que hay que reconecerle la responsabilidad al Sr. Pérez quiero decir que es responsable y no quiere esconder el bulto y hacerse el loco como los anteriores, no que sea culpable. Todo lo contrario, se ve un propósito de enmendar el desaguisado.

user El Dubtes | Hace más de 7 años

Es decir cede los terrenos,y debe pagar un 10% de las obras seguramente dadas por el estado ha algún constructor afín. El Estado tiene la competencia y la paga el ayuntamiento? Embargará el Estado el Presupuesto del Sa PObla?... Lo pondrá en la lista de MOrosos como ha hecho con Murcia?..

user Joan Socias | Hace más de 7 años

He de demanar disculpes en relació a les dades que he donat. El quarter es va inaugurar a l'abril de 2012,no del 2011. Dit això, no he vist o escoltat que l'opossició entre 2011 i 2015 impugnes o denuncies els pressupostos per la manca d'aquesta important partida. Uns i altres no han fet bé la seva feina de servei a sa Pobla. Això si, han cobrat cada mes tant uns com els altres i els pressupostos de 2016 tampoc tenen aquesta partida ?

user Simon | Hace más de 7 años

Suena como cuando después de fusilar a alguien le pasan la factura por la bala a la familia del ejecutado.

user Ximbombeta | Hace más de 7 años

Un batle (Biel Serra) que aparentment ho tenia tot per tornar a treure majoria absoluta (recordau: gran gestor, simpàtic, gran talant, havia presentat superàvit, etc, etc) de sobte, a un any per les eleccions, decideix no ser el cap de llista, anar-se'n de la política i ni tan sols anar a llistes. Sempre m'he demanat per què. A sa Pobla sempre s'ha parlat de discussions internes entre els mateixos membres del Partit Popular, però aquestes lluites internes han existit sempre, en el PP i a tots els partits. No basta això perquè en Biel Serra "decidís" anar-se'n de la política: ho bé en Biel Serra era ben coneixedor de tot el merder de la situació econòmica de l'Ajuntament de sa Pobla i per això decidir abandonar perquè és una situació que asfixiaria a qualsevol, o bé "els seus contraris" (membres del PP) sabien aquesta terrible gestió d'en Serra (tot el que va sortint ho demostra) i decidiren fer-lo fora.