El alcalde de Maria dimite «harto» de que la oposición les «haga perder el tiempo»

| Santanyí |

Valorar:
preload
Antoni Mulet fue investido alcalde en minoría hace un año.

Antoni Mulet fue investido alcalde en minoría hace un año.

13-06-2015 | Redacción Digital

Se avanzan los acontecimientos en Maria de la Salut. El alcalde, Antoni Mulet (PP), presentó este miércoles su dimisión «harto de que la oposición nos haga perder el tiempo». Su prematura marcha debe evitar la moción de censura que anunció la oposición al tiempo que acelerará, previsiblemente, la investidura de Biel Mas como alcalde.

Mulet justifica su renuncia en «la inestabilidad política dentro del Consistorio y el bloqueo total (a la acción de gobierno) por parte de los tres partidos de la oposición». Mulet acusa a la oposición de vetar el presupuesto municipal para 2016, mejoras en las condiciones laborales del personal del Ajuntament o una inversión a realizar en el casal de cultura.

El ya exalcalde considera «irresponsables» la actuación de la oposición y la acusa de «perjudicar gravamente al pueblo de Maria». «Visto que los tres grupos de la oposición han anunciado que alcanzaron un acuerdo para gobernar el Consistorio, y pensando que es lo mejor para el municipio, presento mi dimisión como alcalde», sentencia Mulet.

Los regidores tomarán conocimiento de la dimisión de Mulet en un pleno extraordinario y urgente convocado para este jueves. De acuerdo con la normativa, a partir de este momento será alcalde Tomeu Serra, que hasta la fecha era el primer teniente de alcalde. Luego, «lo antes posible», el alcalde en funciones convocará un nuevo plenario para elegir al nuevo primera vara.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

Biel
Hace más de 3 años

Els nostres avantpassats ja deien "deixau pixar es mul", ni uns son tant dolents ni un es tan bo, lo unic que em queda clar que encara som dues espanyes, dos pobles, amb una paraula si no estás en jo estás en contra meva i així ens va tot. Sort als que surten i moltissima sort i encerts als que entren. Estigueu bons.

Valoración:menosmas

Xisco Mas
Hace más de 3 años

He vist al facebook la convidada del Pi al ple d'investidura de dilluns i pareix una convidada a unes noçes o a una comunioó. NO, no serà cap festa els 34 messos que quedan de legislatura, seran de feina a més de cobrar una paga a final de mes, BIel. Moltes questions a resoldre damunt la taula i Maria que vos mirarà amb ulls grossos a més del PP. A cada plenari sereu voltros que haureu de donar respostes a l'opssició i sense demagògia ni tirant pilotes fora. Una cosa és no estar d'acord amb les iniciatives del PP i una altra bloquejar-les esperant que es desgasti sense presentar alternatives o millores al que es proposa. Ara els mariandos volem ressultats i transparència, no és el mateix receptar que pendra. Seguirem xerrant i serà interessant anar als plenaris a veura com els shows que heu montat fins ara les vos montes a voltros.

Valoración:2menosmas

Xisco Mas
Hace más de 3 años

Maria no es mereix això. Alerta de que al final el ridícul sia gros i deixi marcada a l'opossició. Alerta amb la moto den Tomeu "Voguetas" que com es toqui d'allà on és algú pot acabar a Inca

Valoración:8menosmas

andreu
Hace más de 3 años

Decepció total del partit que venia a posar consens i seny a Maria, el Pi, del que els seus regidors han heretat la marrulleria dels seus padrins.... esperen que no altres coses... Maria després de molts d'anys torna a tenir un dels consistoris més demagògics i de culebron de Mallorca. Quina pena. Anims a tot l'equip del PP. Enhorabona per la feina feta.

Valoración:17menosmas

Joan Socias
Hace más de 3 años

Marianda indignada; tens tota la raó. En Jaume Font es va passejar pels pobles cercant i rebent ofertes de gent que no tenia cabuda a altres llistes ja que tenian un passat obscur. Ara en Biel cobrarà una nòmina durant 18 mesos i en Guillem haurà complit el seu desitg d'ésser batle a qualsevol preu sense escoltar a ningú. Jo ni veig clar que arribin a un acord ja que ara la tàctica és una altra i l'ambició d'uns i altres pot fer que hi hagi sorpresses. Just faltaria que en Jaume Ferriol fos el batle i la troca tornàs a embullar-se. En Jaume no és en Toni és és pràctic, més aspre.

Valoración:13menosmas

Mariando
Hace más de 3 años

ARA en Tomeu Miralles ja podrà treure sa moto que FA anys que té precintada a s'ajuntament.I l'any que vé es que estarà precintat seà s'ajuntament!!!

Valoración:17menosmas

Marianda indignada
Hace más de 3 años

En Toni ha estat el millor batle que hem tengut.I els del Pi han demostrat que lo únic que els importa és sa cadira.Són.uns impresentables que només saben insultar i agraviar als altres.Basta veure el facebook d'un dels seus al facebook(Tomeu Miralles),ets un poca vergonya,no sé com no estàs empagaït.No sé ni com te deixen estar a sa llista,amb sos antecedents que tens.Basta veure això,sou.una guarda d'arreplegats des poble que no teniu ni idea de política,l'únic que volíeu era treure el PP.I ja ho heu aconseguit.Ara vos ateneu a ses conseqüències!!!Lo que vos espera...abans de ses festes ja vos haureu estirat es cabells tots!!! I a ses pròximes eleccions el Pp tendrà majoría absoluta!!@Ànims Toni i tot es teu equip!!!

Valoración:17menosmas

Soletat
Hace más de 3 años

M hauria d haver caigut sa ma es día que vaig votar es Pi, impresentables i poques vergonyes. Es PP vos donara un banyo en tornar. I jo seré un des seus votants!!

Valoración:11menosmas

Ay deu meu
Hace más de 3 años

Cuatre replegats treven es millor batle que hem tengut a Maria, temps al temps. Ja vorem fina cuanto duren, aviar s estiraran es moño, i a ses proximes eleccions no importa fasin ni campanya.

Valoración:9menosmas

Collonut
Hace más de 3 años

No les importa el pueblo, solo la silla. Poca vergüenza que tienen

Valoración:12menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3