Crean una regiduría de Normalización Lingüística como defensa contra Bauzá

Su primera acción será alegar contra la modificación de la Llei de Funció Pública

| Santa Margalida |

Valorar:
Cifre ya aleccionó a Bauzà por la Beata con un libro sobre la lengua propia de las Illes.

Cifre ya aleccionó a Bauzà por la Beata con un libro sobre la lengua propia de las Illes.

Elena Ballestero

El Ajuntament de Santa Margalida creará, una vez pasadas las fiestas de Navidad, una nueva regiduría de Normalización Lingüística desde la que combatirá «los ataques a la lengua que realiza el Partido Popular encabezado por José Ramón Bauzá».

Así lo anunció ayer el alcalde socialista, Miquel Cifre, en nombre del equipo de gobierno municipal que forman Suma pel Canvi y Convergencia. «Es una cuestión que Suma pel Canvi llevaba en el programa electoral pero las noticias que están saliendo como la de las toponimias nos preocupan mucho y hemos decidido acelerar su constitución», dijo ayer Miquel Cifre.

El alcalde explica que la nueva regiduría estará gestionada por uno de los regidores de Suma, probablemente Beatriz Gamundí o Martí Joan Fornés.

Una de las primeras acciones que llevará a cabo la regiduría es la presentación de alegaciones contra la modificación de la Llei de Funció Pública que planea José Ramon Bauzá.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

un palmesà
Hace más de 9 años

La falta d'ÈTICA I MORAL d'alguns batles; gastar diners a DEFENSAR la llengua quan hi ha famílies senceres amb problemes de supervivència dia a dia. Em sembla que no és moment de defensar coses tan evidents ..., és moment de defensar el sistema social i el benestar de les famílies amb problemes. I quan passi la crisi ... tornem a batallar pel nostre. Aquesta notícia deixa més que evidenciat, el ben que viuen algunes persones (politics i ciutadans), sense problemes econòmics, amb casa acollidora amb calefacció, amb cotxe ple de gasolina, de sopar en restaurants, de compres nadalenques i els regals comprats, etc. etc.. Coses que para ells són tan normals ... que no acaben de creure's això de la crisi .. i de famílies senceres en atur que no tenen ni per menjar. Srs. NO ÉS EL MOMENT.

Valoración:-1menosmas

nadia
Hace más de 9 años

Sé d`un altra municipi, que fará el mateix, defençar el pòble, i les sèves arrels, devant la dictudura d`en Bauzá y asociados....va bé.

Valoración:2menosmas

Beatriu enxufada
Hace más de 9 años

la regiduría para Toni Reus que al menos SIEMPRE SE OCUPÓ DE LA CULTURA VILERA y no para Beatriz que ya suma CUATRO REGIDURÍAS. ummmmmmmmm enxufada la tía!!! jajajajaj

Valoración:1menosmas

Tello!
Hace más de 9 años

Mesclat, s’Ajuntament de Santa Margalida sí que té competències per al•legar i per crear una regidoria de normalització. I em pareix beníssim que ho faci, perquè la llengua i la cultura de Mallorca sí que interessen a la gent. Lo que passa és que no sabeu com he de tapar es bunyolarro i s’esguerro que han fet en Bauzà i en Delgado, que només pensen com ho han de fer per tirar enterra tot el que soni a Mallorca i el mallorquí. És el govern del PP que quan hi ha crisis se dedica a fer salvatjades contra la nostra llengua i contra Mallorca. És el govern d’en Bauzà que crea crispació i divisió quan hi hauria d’haver consens i unió. Volen xepar Mallorca i gent com tu, Mesclat, encara els tapau i els reis les gràcies. Jo m’ho faria mirar.

Valoración:-1menosmas

mesclat
Hace más de 9 años

Cifre-Monjo-Reus: ocupau-vos de ses coses que teniu competències i que preocupen a sa gent. Amb això només voleu despistar, perque no podeu ni sabeu fer res de profit pes poble. Només desmuntar el que els altres varen fer. Cifre: per què te pica tant el que facin a Palma? Tantmateix no t'hi han volgut...

Valoración:8menosmas

Fartàritx
Hace más de 9 años

Des de Manacor, vull donar l’enhorabona a l’Ajuntament de Santa Margalida per la decisió de crear una regidoria de normalització lingüística i per al•legar contra l’avantprojecte de Llei de Funció Pública. Sou un exemple per a tot Mallorca, juntament amb ajuntaments com el del PP com el de Manacor, cosa que demostra que tenir seny no és qüestió d’ideologies. Enhorabona, Antoni Pastor, aplaudesc el teu coratge i que tenguis principis. Només et demanaria que cohesionassis tots els batles, regidors i milenars d’afiliat i de simpatitzants del PP que pensen com tu i que vos convertíssiu en un corrent o alternativa que aturàs els projectes antimallorquins d’en Bauzà. És ell i el seu govern i no ningú altre qui se dedica a atiar el conflicte lingüístic i a dividir la societat mallorquina en temps d’atur i de dificultats econòmiques i qui se dedica a promoure canvis normatius que ataquen la llengua i la cultura de Mallorca. Els ajuntaments de Santa Margalida i de Manacor només intenten resistir i defensar LO NOSTRO. Enhorabona i a lluitar per Mallorca, que és el que tocarien fer tots els polítics de la nostra illa, i no seguir els dictats d’en Rajoy i d’en Delgado!

Valoración:-3menosmas

jonhy
Hace más de 9 años

que triste,aquellos que reniegan de su lengua, de su cultura y constumbres, ya sea la que sea,pero que pronto se olvidan de lo saqueado y el expolio de los anteriores dirigentes,por cierto la deuda de la VILA roza los 20 millones de euros donde esta el responsable anterior,vaya desmemoriados.

Valoración:2menosmas

pep
Hace más de 9 años

me fui a son espases y alli no hablava el catalan ni dios

Valoración:-8menosmas

fa oi
Hace más de 9 años

aiii, quin mal que fa aixó a algú, peró crec que haurem de crear regiduries en contra del ROBATORI DE PRINCIPIS..que ens fan des-de el Govers, hanmesclat ous i cargols..¿que pinta aquí, l ì dentitat d`un pòble , amb una economía robada, per MATAS, MAM, URDANGARIN?..amés d`havernos robat el monei..ara, ¿identitat?..no hi ha nom possible, per tot aixó...

Valoración:12menosmas

Vilero
Hace más de 9 años

Molts pocs problemes hi ha a la Vila com per que aquest pardal es preocupi d´això. Amb el que costerà aquesta regiduría segurament es podrien fer coses molt mes necessaries.

Valoración:3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2