user un palmesà | Hace más de 12 años

La falta d'ÈTICA I MORAL d'alguns batles; gastar diners a DEFENSAR la llengua quan hi ha famílies senceres amb problemes de supervivència dia a dia. Em sembla que no és moment de defensar coses tan evidents ..., és moment de defensar el sistema social i el benestar de les famílies amb problemes. I quan passi la crisi ... tornem a batallar pel nostre. Aquesta notícia deixa més que evidenciat, el ben que viuen algunes persones (politics i ciutadans), sense problemes econòmics, amb casa acollidora amb calefacció, amb cotxe ple de gasolina, de sopar en restaurants, de compres nadalenques i els regals comprats, etc. etc.. Coses que para ells són tan normals ... que no acaben de creure's això de la crisi .. i de famílies senceres en atur que no tenen ni per menjar. Srs. NO ÉS EL MOMENT.

user nadia | Hace más de 12 años

Sé d`un altra municipi, que fará el mateix, defençar el pòble, i les sèves arrels, devant la dictudura d`en Bauzá y asociados....va bé.

user Beatriu enxufada | Hace más de 12 años

la regiduría para Toni Reus que al menos SIEMPRE SE OCUPÓ DE LA CULTURA VILERA y no para Beatriz que ya suma CUATRO REGIDURÍAS. ummmmmmmmm enxufada la tía!!! jajajajaj

user Tello! | Hace más de 12 años

Mesclat, s’Ajuntament de Santa Margalida sí que té competències per al•legar i per crear una regidoria de normalització. I em pareix beníssim que ho faci, perquè la llengua i la cultura de Mallorca sí que interessen a la gent. Lo que passa és que no sabeu com he de tapar es bunyolarro i s’esguerro que han fet en Bauzà i en Delgado, que només pensen com ho han de fer per tirar enterra tot el que soni a Mallorca i el mallorquí. És el govern del PP que quan hi ha crisis se dedica a fer salvatjades contra la nostra llengua i contra Mallorca. És el govern d’en Bauzà que crea crispació i divisió quan hi hauria d’haver consens i unió. Volen xepar Mallorca i gent com tu, Mesclat, encara els tapau i els reis les gràcies. Jo m’ho faria mirar.

user mesclat | Hace más de 12 años

Cifre-Monjo-Reus: ocupau-vos de ses coses que teniu competències i que preocupen a sa gent. Amb això només voleu despistar, perque no podeu ni sabeu fer res de profit pes poble. Només desmuntar el que els altres varen fer. Cifre: per què te pica tant el que facin a Palma? Tantmateix no t'hi han volgut...

user Fartàritx | Hace más de 12 años

Des de Manacor, vull donar l’enhorabona a l’Ajuntament de Santa Margalida per la decisió de crear una regidoria de normalització lingüística i per al•legar contra l’avantprojecte de Llei de Funció Pública. Sou un exemple per a tot Mallorca, juntament amb ajuntaments com el del PP com el de Manacor, cosa que demostra que tenir seny no és qüestió d’ideologies. Enhorabona, Antoni Pastor, aplaudesc el teu coratge i que tenguis principis. Només et demanaria que cohesionassis tots els batles, regidors i milenars d’afiliat i de simpatitzants del PP que pensen com tu i que vos convertíssiu en un corrent o alternativa que aturàs els projectes antimallorquins d’en Bauzà. És ell i el seu govern i no ningú altre qui se dedica a atiar el conflicte lingüístic i a dividir la societat mallorquina en temps d’atur i de dificultats econòmiques i qui se dedica a promoure canvis normatius que ataquen la llengua i la cultura de Mallorca. Els ajuntaments de Santa Margalida i de Manacor només intenten resistir i defensar LO NOSTRO. Enhorabona i a lluitar per Mallorca, que és el que tocarien fer tots els polítics de la nostra illa, i no seguir els dictats d’en Rajoy i d’en Delgado!

user jonhy | Hace más de 12 años

que triste,aquellos que reniegan de su lengua, de su cultura y constumbres, ya sea la que sea,pero que pronto se olvidan de lo saqueado y el expolio de los anteriores dirigentes,por cierto la deuda de la VILA roza los 20 millones de euros donde esta el responsable anterior,vaya desmemoriados.

user pep | Hace más de 12 años

me fui a son espases y alli no hablava el catalan ni dios

user fa oi | Hace más de 12 años

aiii, quin mal que fa aixó a algú, peró crec que haurem de crear regiduries en contra del ROBATORI DE PRINCIPIS..que ens fan des-de el Govers, hanmesclat ous i cargols..¿que pinta aquí, l ì dentitat d`un pòble , amb una economía robada, per MATAS, MAM, URDANGARIN?..amés d`havernos robat el monei..ara, ¿identitat?..no hi ha nom possible, per tot aixó...

user Vilero | Hace más de 12 años

Molts pocs problemes hi ha a la Vila com per que aquest pardal es preocupi d´això. Amb el que costerà aquesta regiduría segurament es podrien fer coses molt mes necessaries.