Marratxí

Padres y madres del Costa i Llobera salen a la calle para exigir ya las mejoras del colegio

| Marratxí, Mallorca |

Valorar:
preload
Los participantes realizaron el recorrido con pancartas reivindicativas.

Los participantes realizaron el recorrido con pancartas reivindicativas.

12-11-2011 | P. Pellicer

Loa padres y madres del Colegio Costa i Llobera de Marratxí han vuelto a protestar por el estado en el que se encuentra el colegio y lo han hecho convocando una caminata reivindicativa entre la Plaza de Ca'n Flor en Pòrtol y la Plaza de Sant Marçal (Sa Cabaneta). A la marcha, cuyo recorrido pasaba por delante del Consistorio, se han sumado cientos de personas para exigir un colegio y un instituto dignos en el municipio.

La AMIPA del colegio Costa i Llobera, que compareció en el pasado Pleno para protestar por esta situación, ha denunciado que «los niños de 4 y 5 años del colegio continúan en aulas prefabricadas, sin calefacción. Ahora se ha dotado a las instalaciones de un baño químico pero quedan numerosas deficiencias por corregir en un edificio que lleva dos años en obras».

Los participantes en la caminata también reivindicaron que se aclare la situación sobre el futuro instituto de Sant Marçal, sobre la que apuntan que se desconoce si dispondrá de partida presupuestaria.

Críticas

La AMIPA ha criticado la falta de respuesta por parte del Ajuntament o de la conselleria de Educació en referencia a las problemáticas denunciados.

Ante esta situación indicaron que se pondrán estas cuestiones en0 manos de abogados por si es necesario buscar soluciones por la vía jurídica.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 4

pere joan
Hace más de 7 años

Crec que tots guanyarem més amb diàleg i respecte. Tots de cap a tots. Visca Marratxí i els nostres fills.

Valoración:1menosmas

Jaume Servera
Hace más de 7 años

Es obi que, a més de l’elegància interior de cadascú, en un debat hi ha el saber estar, el que demostra la intel•ligència i la credibilitat del que un pot defensar i creure. En el cas d’aquest debat internauta, crec que alguns dels seus participants amagats darrera d’un pseudònim o nom que no els identifica no tenen cap mena de credibilitat, son d’aquells que tiren la pedra i amaguen la ma. Veritablement son individus incendiaris que en el fons amaguen la vergonya que senten en públic del seu crònic egoisme personal i partidista. Des d’aquí vull donar l’enhorabona a l’Amipa del Costa i Llobera, no perquè hagueu posat al descobert la incompetència d’uns o d’altres, que també. Els vull donar l’enhorabona i encoratjar-los/les a seguir en aquesta tasca altruista, només dirigida cap a un objectiu col•lectiu de millorar una de les dues bases fonamentals de la societat com és la seva educació i ensenyament, suplint la incompetència, incapacitat i manca de voluntat d’alguns polítics i professionals que han i estan lligats en el cas que ens ocupa. Ànim!!! De tot cor, son les persones com vosaltres que poden fer avançar un país, una societat i posar fre a les actuacions malintencionades dels incendiaris amagats darrera la roca i mirant-se únicament la seva guixa.

Valoración:3menosmas

marian
Hace más de 7 años

Es una llàstima que després del que ha fet i seguirà fent l'amipa, es dediqui a insultar als seus membres,per tant vist el que són aquestes persones val més que no els contestèm, a part com que s'amaguen darrera pseudònims,....segurament no tenen fills a infantil ni a punt d'anar a l'institut, perque si es així, quina clase de pares son, que no els importin aquestes situacions????Per la majoría de gent, l'Amipa del Costa i Llobera es mereix un 10!!!!!

Valoración:0menosmas

vs
Hace más de 7 años

Això de retirar ses sales prefabricades s'hauria d'estudiar millor. De què podria parlar el Sr. Conseller, el dia de retorn a classe, si no fos de la redució de aquestes sales, gràcies a la seva política. He viscut a França i allà també les sales prefabricades ocupan la primera plana del diari aquells dies.

Valoración:-3menosmas

Tomeu
Hace más de 7 años

És molt lamentable que hi hagi persones que només les interessa fer mal, per fer mal. L'AMIPA fa una feina impagable en defensa dels interessos col·lectius de totes les famílies. Necessitam el recolzament de tots, per suposat dels partits polítics, que són els que decideixen i ens representen en el sistema democràtic actual. Enhora bona a l'AMIPA.

Valoración:0menosmas

Margalida
Hace más de 7 años

Consider que és insultant que es pugui pensar que les famílies són titelles i es deixen manejar per l'amipa d'una escola. Estic segura que totes les persones que varen sortir dissabte tenen les idees ben clares (votin a qui votin), l'amipa duu moltes generacions i legislatures lluitant per una escola pública digne a aquest poble, i no només ha lluitat, ha fet molta de feina, (l'aula multiús la va enrajolar l'amipa els anys 90, per exemple), ha dotat a l'escola d'infraestructures importants (el linolium (ara destrossat) de l'aula de psico a infantil) , va comprar el piano de l'aula de música, noves tecnològies, llibres per la biblioteca, escola de pares, activitats extraescolars, subvencions a famílies en situació molt difícil, facilitar la distribució dels llibres de text, pla de menjador, dotació de les taules de picnic per l'aula exterior de medi…… i SÍ, a part de tot això, ens varem negar a que es comencessin les classes a infantil fa un parell d’anys, (algú recorda qui gonernava ?? ), instàncies i reunions amb conselleria i ajuntament, contractació d’arquitectes per garantir la seguretat dels infants, consultes a un despatx d’advocats, i tot això governi qui governi, perquè l’amipa és plural i si algú vol s’hi vol sumar, ningú a demanat mai a qui es vota. Si teniu memòria, recordareu que a la intervenció al ple de l’ajuntament, el regidor d’educació Sr Xisco Ferrà, va dir textualment “ Quan vaig a la conselleria una vegada, me diuen que l’amipa N’HI HA ANAT 3” Algú recorda qui governava abans del maig ?? Varem aconseguir les obres a infantil i la licitació de l'institut, ara només falta que els que governen compleixin els seus compromisos i acabin lo que està començat.

Valoración:7menosmas

Bel Mestre
Hace más de 7 años

a collonut, no vàrem sortir al carrer pq varen començar les obres i varen licitar l'IES, si consideres que bàmbol és un insult, ho retir a las hores te diré collonut!!

Valoración:1menosmas

INDIGNADA CON LA SITUACIÓN
Hace más de 7 años

AQUÍ NO VALE TODO. NO SE PUEDE JUGAR CON LA EDUACIÓN.LO IMPORTANTE ES BUSCAR SOLUCIONES. Y EL SR.BAUZÁ SABE CUAL ES LA SITUACIÓN DE MARRATXÍ.HA SIDO ALCALDE DURANTE 8 AÑOS . ASÍ QUE HAGA BIEN SU TRABAJO DE UNA VEZ, QUE AHORA SI QUE TIENE POSIBILIDADES. YA NO VALE LA EXCUSA DE QUE EN EL CONSELL HAY OTRO COLOR POLÍTICO. AHORA QUE DEMUESTRE QUE SU MUNICIPIO LE IMPORTO DE VERDAD. QUEREMOS SOLUCIONES YA Y LOS PADRES VAMOS SALIR A LA CALLE TODAS LAS VECES QUE HAGAN FALTA Y VAMOS A LUCHAR POR EL BIENESTAR DE NUESTROS HIJOS. ÁNIMO Y MUCHA FUERZA!! POR QUE LA VERDAD SÓLO LA TENEMOS NOSTROS.

Valoración:10menosmas

Elisa Pons
Hace más de 7 años

Mira que posar-te "lesbiana" de pseudònim! Té nassos!. D'això se'n diu anar de cara! No varem organitzar cap tinglado amb cap partit. Si s'hi apuntaren al carro idò mira, què vols que te digui, a jo m'és igual. Ja m'hagués agradat veure polítics del PP que són els que governen a Marratxí i ara també a la Comunitat. això voldria dir que estàn disposats també a lluitar pel que és just pels nostres nins.

Valoración:2menosmas

Collonut
Hace más de 7 años

Bel, a pesar de dir que no insultes "Bàmbol" ho seguiré considerant un insult. Anuska, veig que tú també en saps d'insultar, i per cert sí que tenc una filla i va a un públic, ha començat enguany i esteim molts contents. El meu color polític es clar, no l'he d'amagar, hi ha molts comentaris meus, és fàcil veure per on vaig. Elisa, el meu comentari ve per la negació de na Bel referent a la seva implicació política amb aquest tema. De totes maneres per molt que lluitasiu no hi va haver cap manifestació anys enrera per reclamar res, reunions i lo que volgueu, però "pancartita" i al carrer res de res.

Valoración:-14menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 4