El Parlament aparta a De Alfonso de Antifraude por las conversaciones con Fernández Díaz

| Barcelona |

Valorar:

El Parlament ha destituido este miércoles a Daniel de Alfonso como director de la Oficina Antifraude de Cataluña, con los 121 votos a favor de todos los grupos, a excepción de los 11 diputados del PPC, que han votado en contra.

Después de la comparecencia de De Alfonso en la Comisión de Asuntos Institucionales del Parlament, el 23 de junio, los diputados de Junts pel Sí (JxSí), Ciudadanos (C's), el PSC, Catalunya Sí que es Pot y la CUP han aprobado la revocación del director de la Oficina Antifraude, por sus conversaciones con el ministro del Interior, Jorge Fernández Díaz, en las que tratan presuntos casos de corrupción para desprestigiar al independentismo.

De Alfonso, que fue nombrado por el Parlament en 2011 a propuesta del entonces presidente de la Generalitat, Artur Mas, con el aval de CiU, el PSC, el PPC y Ciudadanos y la abstención de ICV-EUiA y ERC, ha recibido este miércoles las críticas de toda la cámara catalana, salvo de los populares, por su «conducta impropia, claramente incompatible con los valores que debe promover» la Oficina Antifraude.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Josep Miquel
Hace más de 3 años

Ferran un argument brillantissim digne d'un auténtic demócrata el seu. El Y tu mes ens ha duit, entre moltes altres coses, allà on esteim, un trist país del nord d'África. Actitus com la seva son realment patétiques, un delicte no es pot justificar mai pel fet de que altres també en cometin. Millor es dediqui vosté a estodiar la cria de otrtugues, perque pensant així el seu vot no val un prebe, no te credibilitat, ni te ética ni te cap valor. Jo vull creure que encara queden persones que no siguin auténtics no-ningús i no admetin aquestes coses i les condemnin tan si ho fan els seus com si son els altres.

Valoración:menosmas

Ferran
Hace más de 3 años

Josep, tranquilitzat, que sa resta de grups des "Parlament" també se varen reunir amb ell i li demanaren favors. Son tots iguals, bueno, pitjor es d´esquerres que van de "buenos" i fan es ridicul.

Valoración:0menosmas

Josep Miquel
Hace más de 3 años

Curiosisim, els del Pp tan defensors de les lleis i de fer les coses ben fetes voten en contra, clar que resulta que l'altre implicat era un dels seus. En poques paraules un partit defensant cercar i si no es troba res fabricar suposadts delictes a altres partits politics que no pensen com ells. O sigui que com que son independentistes opció perfectament llegítima ja no tenim perquer jugar net, jugarem tot lo brut que poguem que el pble es imbecil, i bona part ho es, hi s'ho creuran. Visca la democracia d'aquesta tropa de delincuents, perque lo que ha fet el ministre es un delicte, del que culpa als que el denuncien i no es mou de sa cadira ni amb aigo calenta. Au ido segui votant a aquesta tropa. Pel que fa a l'altre no basta amb posarlo al carrer, al carrer i denunciat per els delictes comesos inmediatament.

Valoración:0menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1