El PSM logra salvar su pacto con Esquerra pero sólo en los municipios

| Palma |

Valorar:
preload
Biel Barceló con algunas de las personas elegidas en las primarias de MÉS, entre ellas (detrás de Barceló junto a Abril), Joan Lladó.

Biel Barceló con algunas de las personas elegidas en las primarias de MÉS, entre ellas (detrás de Barceló junto a Abril), Joan Lladó.

16-11-2014 | Jaume Morey

Las agrupaciones locales del PSM querían salvar el pacto con Esquerra Republicana y, parcialmente, lo han conseguido.

Son ya varios los municipios de las Islas en los que se han cerrado precandidaturas para las elecciones locales.

En el Consell de Direcció Política del PSM –que est miércoles se reunió en Algaida– de dejaron oír voces en este sentido, que incidieron en la importancia de salvar la «unidad».

Lo que se acordó fue trasladar a la Ejecutiva de MÉS (que se reúne este lunes) requerir a Esquerra para que su asamblea apruebe una disculpa de Lladó por sus declaraciones en las que ponía en duda el proceso de primarias.

Si el día 7 no rectifica se le suspenderá definitivamente y el acuerdo se dará por roto en el ámbito insular, es decir para el Parlament y Consell.

Las agrupaciones locales consiguieron autonomía para mantenerlo en clave local.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

nofretsiquier
Hace más de 4 años

Si tal com sembla hi ha partits que no cedeixen part de la seva sobirania en favor de la unitat de totes les persones d'esquerres i sols pensen en reforçar el seu grup en particular, que no enganyin a la resta de gent independent que si creiem en fer MES. S'ha de jugar net i dir clarament que pretén cada partit, algunes persones volem saber si es fa una coalició de partits amb repartiment de parcel•les de poder per cada capelleta o una altra cosa.

Valoración:1menosmas

Racistes!
Hace más de 4 años

Per jo, un ciutadà provinent d´Àfrica amb la pell bén negra és tan persona i tan ciutadà com un d´aqui. I els senegalesos dels quals parlau, son molt més inteligents i estàn molt més preparats que molts de voltros i a més parlen i escriuen millor la nostra llenguai no s´inventen disbarats.

Valoración:7menosmas

Josep
Hace más de 4 años

Uei! N'Agustina Vilareta fa cara de pomes agres! Que té remordiments de conciencia? No ho crec....

Valoración:-1menosmas

u
Hace más de 4 años

PSM partido senegal de mallorca

Valoración:-5menosmas

Enteniment
Hace más de 4 años

Crec que esforçar-se per l´enteniment encara que sigui difícil val la pena. Si no hi fan, els vots seus se´ls en duràn Podemos i El Pi.

Valoración:2menosmas

A l´escorpí
Hace más de 4 años

No diguis dois! Pots tenir la ideologia que vulguis, però que no respectis la Història ni tampoc la Cultura tanta la lingüística com la resta, no té nom. No vull continuar fent-te el joc , és perdre el temps i sempre t´en inventaràs una de nova per tal de no perdre, i si és perque no saps, està mal fet no contrastar el que t´han dit, però si saps i vols escampar tots aquests dois mentides, encara és molt més greu perque és enganar a la gent. I a la nistra Llengüa mai s´ha emprat la i grega!

Valoración:5menosmas

Scorpio
Hace más de 4 años

Idò, es catalàns may han pintad rês a Balears, es qui heu varen fé va sê sa corona d´Aragó, y entre ses seuas tropes hi havía gent de tot es reyna y de reynats veinats. Pre que repetiguêu moltes vegades una mentira com dí corona catalano-aragonessa may se ferà realidad. Catalàns a Cataluña.

Valoración:-11menosmas

juliol
Hace más de 4 años

Només veure sa cara que tenen, un ja se pot imaginar de quin peu coixetjen....

Valoración:-6menosmas

Idó...
Hace más de 4 años

També a l´Ajuntament hi ha hagut disputes entre isern i Rodriguez, però pareix que aixó no importa, que això és norlam i lo altre no. I en quant a enviar-a la gent catalanoparlant i de ER fora, per començar aqui es diu Esquerra Republicana de Balears i en segón lloc, som aqui molt abàns que els partidaris de Felipe V, deixàssin morir de fam i de malaltia a les tres quartes parts de la població, per la qual cosa, varen enfonsar tots els vaixells que dúien provisións des-de Catalunya o qualsevol altre indret. Així que a callar i a ser democràtics i educats, ja que si noltros ens alegram de que Isern i Rodriguez hagin arribat a un enteniment, almanco voltros teniu la obligació de respectar.

Valoración:9menosmas

fogater
Hace más de 4 años

Correcte. Potser la solució sigui començar per les agrupacions locals i, d'aquí a uns anys, ho ja veurem.

Valoración:-3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2