Lladó tiende la mano para que Esquerra continúe en el proyecto de Més

| Palma |

Valorar:
preload
La ejecutiva de Esquerra acordó el viernes seguir en Més.

La ejecutiva de Esquerra acordó el viernes seguir en Més.

21-11-2014 | Jaume Morey

«Nuestra opción es seguir en Més», aseguró el presidente de Esquerra en Mallorca, Joan Lladó, tras su suspensión cautelar en la Ejecutiva de Més el viernes por la noche. Aún así, el líder independentista no ocultó su sorpresa y malestar por la decisión «precipitada». Aseguró que se enteró por la prensa de que le habían suspendido, y que nadie le comunicó de forma oficial una medida que aún no sabe «exactamente en qué consiste».

Joan Lladó, como presidente de Esquerra Mallorca, formaba parte de la Ejecutiva de Més, donde tenía voz pero no voto. Sin embargo, la decisión de apartarlo se produjo sin su presencia, lo que le «molestó». Indicó que, con esta acción, se aparta a su partido de Més, ya que él era miembro de la Ejecutiva por ser el presidente de Esquerra.

Lladó reclamó «un nuevo marco de diálogo» para reconducir la formación política «de izquierdas y soberanista», que aspira a ser «la primera o segunda fuerza» de las Islas.

El presidente de Esquerra en Mallorca insistió ayer en que se habían producido errores en las primarias que del pasado fin de semana y aseguró, como ya había manifestado en los últimos días, que su futuro político depende de los integrantes de Esquerra «y no de Biel Barceló», el líder de Més. El presidente de Esquerra cuenta con el apoyo del 86 % de su formación para seguir.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

FUIG D´ENMIG
Hace más de 4 años

@Un d'enmig

PODEMOS ya es tercera fuerza política en intención de voto en cataluña, pero tú, tranqui, tú a tu rollo...

Valoración:menosmas

Jaume
Hace más de 4 años

La darrera frase no és correcta. 86% de l'Executiva votà que "esquerra vol seguir dins Mes". En cap moment es votà un suposat suport al president d'Esquerra Mallorca.

Valoración:-3menosmas

Un d'enmig
Hace más de 4 años

Votar podemos és solució per als de la Mancha, Andalusia, Extremadura, Cantàbria...

L'economia i la realitat de les Illes Balears és una de ben diferent. Més adequat votar PI, tot i que no sigui independentista. Les cases es comencen a construir pels fonaments. El PI, si funciona bé i, de moment, ho fa, pot ser una eina sòlida per connectar amb la majoria de la classe mitjana de les Illes Balears, que no ha estat mai ni és de l'esquerra clàssica ni alternativa. El PI s'ajusta als interessos econòmics de les nostres illes i defensa la nostra identitat col·lectiva. Així ha arribat Catalunya al seu moment polític actual, en què Podemos no hi té cap paper perquè tenen instruments polítics propis per defensar els propis interessos.

Valoración:0menosmas

Podem
Hace más de 4 años

Hem de camviar tos i votar a podemos, que es d,esquerres i es nostre tambe

Valoración:-6menosmas

buho
Hace más de 4 años

o sea ,no quiere que le dejen a un llado

Valoración:4menosmas

Marianna
Hace más de 4 años

Jo només soc votant, i com que vull que el meu vot no es tudi, esper que tot s'arregli i que MÉS s' en surti reforçat de tot això. Respecte als ciutadàns nouvinguts, ténen el mateix dret que qualsevol de noltros. Ànims i endsvant!

Valoración:8menosmas

martí
Hace más de 4 años

Nofret refugiar-se en el victimisme i l'indignació això ho sap fer tothom. Hi van haver irregularitats que en privat alguns ja han reconegut, el vot per internet no fou trasparent del tot, lamentable paper d'alguns (no tots del PSM) envers el mal tracte als votants d'origen senegalès i reacció tardana i desentesa den Barceló, la pinça de dos partits contra un no és diriem molt noble etc etc. Tot i així Esquerra tanca el tema, estén la mà i mira endavant per continuar dins MES.

Valoración:0menosmas

nofret
Hace más de 4 años

no basta voler tenir amics, quan s'ha insultat als amics ámb declaracions i manifestacions publiques, no basta demanar disculpes en secret. no veig ànim de conciliació i si moltes ganes de seguir fent el que feien, aprofitarse de les pesqueres del PSM per creixer a costa seva.

Valoración:0menosmas

Rocío
Hace más de 4 años

Con tal de asegurarse las lentejas esta tropa firmará lo que sea.

Valoración:-2menosmas

Manel Garcia
Hace más de 4 años

Bravo Esquerra!!!

Valoración:-4menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2