MÉS per Mallorca suspende cautelarmente a Joan Lladó como miembro de la Ejecutiva

| Palma |

Valorar:
preload
Monetdo de la reunión de la dirección de Esquerra celebrada este viernes noche.

Monetdo de la reunión de la dirección de Esquerra celebrada este viernes noche.

Jaume Morey

La Comisión Permanente de MÉS per Mallorca ha decidido este viernes suspender cautelarmente a Joan Lladó como miembro de la Comisión Ejecutiva de MÉS.

Desde la formación apuntan en un comunicado que una «vez reunida la Ejecutiva de Esquerra Republicana-Mallorca, y habiendo comprobado que el presidente de esta formación no ha rectificado las falsedades y las difamaciones dirigidas contra MÉS per Mallorca, contra algunos de sus miembros y contra el proceso de primarias abiertas de la formación celebrado el pasado fin de semana, la Permanente ha acordado dejar en suspenso, de manera cautelar, el acuerdo político que permitía a Lladó ser miembro de la Ejecutiva de MÉS».

El acuerdo deberá de ser ratificado en la próxima reunión de la Ejecutiva de MÉS.

Esquerra

La decisión se ha tomado minutos después de una tensa reunión de la dirección de Esquerra, que acordó que el futuro de Lladó es suyo, no del PSM.

Después de un debate muy tenso, la Ejecutiva del partido independentista acordó «seguir negociando» para que Esquerra continue en Més. La ‘número 2’ de Lladó, Lluc Bauzá, señaló que el PSM pone como condición la marcha del presidente insular pero que eso es algo que debe decidir el partido, «como marcan los estatutos, es decir, con un congreso».

Lladó no quiso hablar. El día anterior había asegurado que «primero es Esquerra» y luego él. La dirección de Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) quiere mantener el acuerdo con MÉS.

La reunión fue larga, más de los previsto. El vicesecretario de Coordinación interna de ERC, Eduard López, se incorporó a la misma cuando ya había comenzado. Vino con la idea de explorar cualquier salida que no frustrara el acuerdo con MÉS.

El 86% de la Ejecutiva de Esquerra apoyó a Lladó. La crisis sigue abierta.


Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

costelladevadella=capdefava
Hace más de 5 años

Anims i endevant Joan !!!

Valoración:-4menosmas

escorpió
Hace más de 5 años

les vostres discrepancies internes reforçan al pp

Valoración:1menosmas

costelladevadella
Hace más de 5 años

Aqui tenim ets adoctrinadors catalufos donant lliçons de vida i de una història inventada d'es Regna Català de Les Mallorques. Un País Català que no ha ecxistit , que ningu reconeix, creant una història i donant lliçons de mentides repetidas moltes vegades. Així són de ximples!!! Amb sabonereta per es morros i ulls trets.

Visca es Balear d'en Ramon Llull i Mossèn Alcover. Balears Universals.

Fora es Barceloní impossat per en Fabra i cuatra acomplexats catalufos ( mallorquins venuts a una història catalana inventata)

Valoración:0menosmas

Concís
Hace más de 5 años

Si contestam als dois d'en Costella, tornarem a tenir la discussió absurda i de nivell sota zero que tant es repeteix en aquests fòrums. Gastem l'energia en altres menesters.

Valoración:0menosmas

Goriet
Hace más de 5 años

Costelleta, estudia un poc, si saps llegir, escriure ja veim que no en saps. Ni en Ramon Llull ni n'Alcover sabien res de "balear".

Valoración:-3menosmas

Francesca
Hace más de 5 años

Tenc clar que els partits d'obediència madrilenya no defensaran mai, encara que alguns dissimulin, els interessos de la meva terra. Els interessos de la nostra comunitat i els seus no responen als mateixos objectius. És un fet. Ara bé, el circ de sempre d'aquesta capella de capelletes que és "més", abans anomenada d'altres formes... no és un instrument pràctic per solucionar els problemes que planteja la realitat de les Illes Balears. L'enlluernament provocat per una visió mitificada de l'esquerra i els egos exaltats i sobredimensionats caracteritzen el projecte "més", com han caracteritzat tradicionalment aquest sector, on hi ha gent de bona fe, també, sí.

Hem de trobar un instrument polític vàlid, nostrat, arrelat, amb un enfocament pragmàtic de la realitat i la seva complexitat, sense lligams al centralisme polític castellanoespanyol que tant de mal ha fet i fa, un instrument que defensi els interessos d'aquí, centrat, ben centrat.

Valoración:0menosmas

Maria des pou
Hace más de 5 años

Mai votaré un partit format per Madridistes (PP, PSOE i UPyD). Té cap sentit un partit madrileny a ses illes? Jo som mallorquí, balear, europeu... No madrileny.

Valoración:-4menosmas

Goriet
Hace más de 5 años

Pep: mallorquí, balear, espanyol, europeu, mundial, galaxial, universal....

Valoración:-5menosmas

Mallorquí de MÉS
Hace más de 5 años

Enhorabona a la Permanent de MÉS!!! S'havia d'actuar, de forma molt contundent, sobte les manipulacions, difamacions i mentides que ha anat dient Joan Lladó aquesta setmana. Ell no es va voler retractar, idò 1a mesura. A veure si la 2a és més grossa!

Valoración:1menosmas

Pep de sa Cova
Hace más de 5 años

Mai no votaré cap partit format per catalanistes. No te cap sentit un partit catalá a ses illes. Jo som mallorquí, balear, espanyol i europeu. No català.

Valoración:3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2