Los abogados de Mallorca protestan contra la ley de tasas judiciales

| | Palma de Mallorca |

Valorar:

Un centenar de abogados de Balears se concentró ayer en los juzgados de Palma, Inca y Manacor para mostrar su disconformidad con el proyecto de Ley de Tasas Judiciales por considerar que consagra «una Justicia para ricos y otra para pobres» ya que se impide el acceso de la Justicia a una parte de la población española.

En la protesta de Palma, donde se concentraron 70 letrados, participaron el decano del Colegio de Abogados, Martín Aleñar, y diversos miembros de la Junta.

Manifiesto

Aleñar leyó un manifiesto en el que se pide al ministro de Justicia, Alberto Ruiz Gallardón, que escuche a los abogados y «aúne voluntades y no separe y que aglutine a todos para superar el lamentable estado de la administración de Justicia».

A los 70 abogados concentrados en Palma se sumaron 30 más en Inca y otros 20, en Manacor. Los letrados de Mallorca se han sumado de este modo a las concentraciones convocadas en toda España por la Comisión Permanente del Consejo de la Abogacía.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

samantha
Hace más de 7 años

Quin desastre de politics, quan profesionals de sa carrera judicial han de protestar i posar remei a ses males actuacions dels governs de torn. No mereixem aquests politics, pero moltes gracies a tots els profesionals que volen canviar i eliminar ses injusticies de sa nostra terra desgraciada.

Valoración:3menosmas

RAFAEL
Hace más de 7 años

JUSTICIA GRATUITA JA JA JA,QUE RISA ME DAAAAA

Valoración:1menosmas

joan
Hace más de 7 años

jo crec que els advocats tener por que si els ciutadans tenen problemes per a recorrer les sentencies ells no tendran feina perque amb les taxes segur que minven els judicis als tribunals superiors dejusticia, ja que els de primera instancia encara seran gratuits. el que no pot esser que la gent recorri sentencies perque si sabent que son culpables, acumulin feina als jutjats i les persones que tenen pressa per a obtenir jusicia han desperar anys inclus que els fets caduquin davant la justicia.

Valoración:-1menosmas

xabi
Hace más de 7 años

el abogado tiene un negocio y como todo el mundo cuando trabaja quiere cobrar. no son hermanitas de la caridad. la gente se tiene que quitar la idea de la cabeza de que los abogados no comen.

Valoración:3menosmas

Josep Miquel
Hace más de 7 años

vs completament d'acord, ara be ningú lleva que com es diu en mallorquí "segons s'infant sa jugueta" per tant el client que no te un advocat de confiança que sap que serà just amb el preu, que negocii, que ho pot fer

Valoración:4menosmas

vs
Hace más de 7 años

Josep Miquel, d'acord, emperò el Col.legi, per temps de crise, podria fer un arantzell menys maximalista i més raonable.

Valoración:2menosmas

provocatore sociale altero
Hace más de 7 años

Firmar un poder notarial...a un abogado...es firmar la sentencia...por adelantado.

Valoración:-2menosmas

provocatore sociale altero
Hace más de 7 años

En cas clar cap advocat...en cas dubtòs ni un ni dos.

Valoración:-1menosmas

Josep Miquel
Hace más de 7 años

vs, el que dius es pot fer sensa cap problema, el que marca el Col.legi es l'import màxim que es pot cobrar en funció del tipus de demanda i les hores de l'advocat, emperó ningú dirà res absolutament si t'ho fa de franc, i ha mnolt de desconeixement, si un misser vol fer feina de balde ho pot fer ben igual que qualsevol altre profesional, es clar que tots volem cobrar per la nostra feina. El que signa el no en te ni p idea del que diu, ara que li queda ben curro posar la paraula autos en que sigui malament i fora de contexte, a aquest segurament li han fotut alguna sentencia de culpabilitat d'algun lloguer o lo que sigui i es pensa que la culpa es de magistrats i advocats.

Valoración:2menosmas

el
Hace más de 7 años

abogados sois una lacra para el pueblo es decir que si no hay dinero ni siguiera mirais los autos ,sois igual que los jueces gentusa

Valoración:-5menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2