user samantha | Hace más de 11 años

Quin desastre de politics, quan profesionals de sa carrera judicial han de protestar i posar remei a ses males actuacions dels governs de torn. No mereixem aquests politics, pero moltes gracies a tots els profesionals que volen canviar i eliminar ses injusticies de sa nostra terra desgraciada.

user RAFAEL | Hace más de 11 años

JUSTICIA GRATUITA JA JA JA,QUE RISA ME DAAAAA

user joan | Hace más de 11 años

jo crec que els advocats tener por que si els ciutadans tenen problemes per a recorrer les sentencies ells no tendran feina perque amb les taxes segur que minven els judicis als tribunals superiors dejusticia, ja que els de primera instancia encara seran gratuits. el que no pot esser que la gent recorri sentencies perque si sabent que son culpables, acumulin feina als jutjats i les persones que tenen pressa per a obtenir jusicia han desperar anys inclus que els fets caduquin davant la justicia.

user xabi | Hace más de 11 años

el abogado tiene un negocio y como todo el mundo cuando trabaja quiere cobrar. no son hermanitas de la caridad. la gente se tiene que quitar la idea de la cabeza de que los abogados no comen.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

vs completament d'acord, ara be ningú lleva que com es diu en mallorquí "segons s'infant sa jugueta" per tant el client que no te un advocat de confiança que sap que serà just amb el preu, que negocii, que ho pot fer

user vs | Hace más de 11 años

Josep Miquel, d'acord, emperò el Col.legi, per temps de crise, podria fer un arantzell menys maximalista i més raonable.

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

Firmar un poder notarial...a un abogado...es firmar la sentencia...por adelantado.

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

En cas clar cap advocat...en cas dubtòs ni un ni dos.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

vs, el que dius es pot fer sensa cap problema, el que marca el Col.legi es l'import màxim que es pot cobrar en funció del tipus de demanda i les hores de l'advocat, emperó ningú dirà res absolutament si t'ho fa de franc, i ha mnolt de desconeixement, si un misser vol fer feina de balde ho pot fer ben igual que qualsevol altre profesional, es clar que tots volem cobrar per la nostra feina. El que signa el no en te ni p idea del que diu, ara que li queda ben curro posar la paraula autos en que sigui malament i fora de contexte, a aquest segurament li han fotut alguna sentencia de culpabilitat d'algun lloguer o lo que sigui i es pensa que la culpa es de magistrats i advocats.

user el | Hace más de 11 años

abogados sois una lacra para el pueblo es decir que si no hay dinero ni siguiera mirais los autos ,sois igual que los jueces gentusa