TW
0

La Comissió de Cultura i Patrimoni Històric del Consell Insular de Mallorca (CIM) decidió también en su última reunión conceder una subvención de tres millones y medio de pesetas para el fomento de las revistas en catalán que se editan en Mallorca. En total han sido 16 las publicaciones que han recibido esta ayuda, que va de las 475.000 a las 75.000 pesetas. Estas subvenciones fueron acordadas en la reunión de la Comissió de Govern del CIM celebrada el pasado 11 de mayo.

La lista de ayudas económicas la encabeza Fundesba, que ha recibido del CIM 475.000 pesetas. Le siguen, con 450.000, el Sindicat de Treballadors de l'Enseyament de les Illes Balears (STEI), la Associació El Mirall y la Congregació Missioners dels Sagrats Cors.

El Centre d'Estudis Teològics de Mallorca recibió 275.000 pesetas para su publicación, mientras que 200.000 pesetas han sido para: el Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Natura (GOB), Maioricensis Schola Lullistica y la Associació d'Artistes Visuals de les Illes Balears.

Otros organismos que han recibido ayudas menores a las 200.000 pesetas para potenciar las revistas en catalán son: el PCIB-PSOE, la Agrupació Gai i Lesbiana, Jaume Marcè i Racasens, la Associació per al Foment de l'Agricultura Ecològica, la Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA), la Federació Balear d'Espeleologia, la Associació Cultural Rondalla de Bellver y la Federació d'Associacions de Veïns de Palma.