La Desfilada de carrosses serà diumenge.

Manacor continua desenvolupant el programa de les seves Fires i Festes de Primavera. Els actes van començar el 2 de juny passat i malgrat alguns inconvenients climatològics, s'han anat celebrant amb normalitat, així com s'espera que segueixin fent-ho. Aquest divendres 9 començarà amb el VII Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor, una de les cites clàssiques de les festes. Serà al Molí d’en Beió, entre les 9.30 i les 18.30. A la Llar de Manacor hi haurà jornada de portes obertes, amb activitats com ioga, zumba, pilates o cant coral. Des de les 17.30 serà el Torneig Fires i Festes de Primavera de Tennis Taula al gimnàs del CEIP Jaume Vidal Alcover. Els joves seran protagonistes de la Gran festa de la Quintada 2011, des de les 18 hores al Parc Municipal. Després la diversió serà per a tots els públics a la Revetla, en què hi haurà un recorregut musical per les sis últimes dècades.

Fires i festes manacor

El Rafa Nadal Club serà escenari del primer dels actes del dissabte 10, amb una jornada de portes obertes. Entre les 9 i les 13 hores es farà un mercat de segona mà a la Plaça de Ramon Llull i a les 12 serà un dels esdeveniments més rellevants, el Lliurament dels premis literaris Ciutat de Manacor, a la Institució Pública Altoni M. Alcover. El judo, amb el 8è Trofeu Molí d’en Xema; la XXI Trobada Gegantera, amb ball popular de tots els gegants a la Plaça de Sant Jaume; la festa Horabauxa de Primavera i el teatre amb Els Pirates, seran els actes que completin el dia.

MANACOR.- LA III TROBADA DE GEGANTS REUNE EN MANACOR FIGURAS PROCEDENTES DE LAS ISLAS Y CATALUNYA.

El diumenge 11 arribarà una de les cites més típiques i participatives de les Fires i Festes de Primavera, la Desfilada de carrosses i comparses, en què s'estrenarà la batucada Mostela. La sortida es farà des del passeig de na Camel·la a les 6 de la tarda. D'un caràcter molt diferent serà el concert de músics del Conservatir Superior de Música de les Illes Balears, que interpretaran Stabat Mater al convent de Sant Vicenç Ferrer a les 21.00. La jornada finalitzarà amb el ball en línia i el ball de saló a la plaça de Ramon Llull. Entre el dimarts 13 i el dissabte 17 se seguiran celebrant actes com el Reconeixement de Mèrits 2023 a Tramudança i l'Agrupació Sa Torre o el concert del cantautor Oriol Barri.