Convidada. Els regidors i el batle de Manacor presentaren el programa de les festes de Porto Cristo.

Porto Cristo tornarà a sortir al carrer. I ho farà amb ganes de viure i celebrar les festes de la Mare de Déu del Carme. Els actes que comencen avui s’allargarán fins el proper dia 17.
Avui, a les 19 hores amb la penjada de la decoració dels tallers als balcons, façanes i finestres el nucli s’engalanará per rebre el pregó de festes. Aquest será a les 20 hores. Anirà a càrrec de Batall Teatre i presentats per Bernardo García de la Villa. Serà a l’oficina municipal. Abans la banda de tambors de Porto Cristo haurà donat el sus amb un cercaviles.

Les Festes del Carme tornen i ho fan amb la plena normalitat després de tres anys de restriccions a causa de la COVID-19. Així s’ha previst en tots els actes, amb una presencialitat del cent per cent. Això sí, desde l’Ajuntament de Manacor, com sempre demanen responsabilitat als veïns.

Un cop més entre els actes més destacats hi ha la celebració de la Fira Nocturna de Porto Cristo. Tendrà lloc demà dia 8 de juliol, a partir de les 19 hores i s’allargarà fins les 23 hores. Será a la plaça de l’Aljub, el carrer de Sant Jordi, el carrer de Sant Lluís i el passeig de la Sirena. La mostra nocturna és una fira artesana que ja té una setantena de parades confirmades, i on també hi ha molta participació d’entitats de Porto Cristo.