Etiqueta 'José Carlos Llop'
Entrega de los Premios Cope 2017

Eventos

Entrega de los Premios Cope 2017

Cerca de cuatrocientos invitados asistieron al acto de entrega de la 38 edición de los Premios Cope, que tuvo lugar el lunes en el restaurante Es Molí d'es Comte.

E. Planas02/12/17 0:00

Entrega de los Premios Cope 2017

Entrega de los Premios Cope 2017

Carles Roig, Miriam Tovias, Elena Pons, José Carlos Llop, Lourdes Ferriol y Toni Capellá.

Eugenia Planas 27/11/17

Catalina Solivellas

Catalina Solivellas, amante del Arxiduc en el Principal con ‘La nit de Catalina Homar’

El escritor mallorquín José Carlos Llop se estrena en la literatura teatral con esta obra en la que da voz a Catalina Homar, la amante más popular del Archiduque Lluís Salvador.

El 27/09/2018 a las Teatre Principal
Catalina Solivellas

Catalina Solivellas

Catalina Solivellas protagoniza ‘La nit de Catalina Homar’ en el Teatre Principal de Palma.

La nit de Catalina Homar 28/09/17

Robert Graves

La Serra de Tramuntana, digna de la UNESCO

Robert Graves a Deià

Robert Graves va participar en la vida cultural mallorquina, tot i mantenir, respecte als escriptors locals -almenys aquesta és la impressió que hom té quan llegeix i escolta els testimonis dels qui el varen tractar-, l'actitud respectuosa però distanciada pròpia d'un estranger. José Carlos Llop en comenta la presència als carrers de Palma al seu llibre En la ciudad sumergida, publicat recentment. Graves fou convidat, i hi assistí en algunes ocasions, a les tertúlies que cada any organitzava a la possessió de Son Galceran Joan March Cencillo. Aquesta possessió va formar part del Miramar de Ramon Llull i, segles després, va ser adquirida per l'arxiduc Lluís Salvador. A les cròniques de societat dels diaris de l'any 1990 es comenta l'homenatge que es va dedicar a la memòria de Robert Graves aquell any a Son Galceran, amb un discurs de la seva filla, també escriptora, Lucía Graves.

Text: J. Villena / Assessorament lingüístic: Àngels Àlvarez23/01/11 0:00

José Carlos Llop

José Carlos Llop

Josó Carlos Llop ha escrito diversos libros, entre los que destaca 'La estación inmóvil', 'El informe Stein', 'La cámara de ámbar' y, más recientemente, 'En la ciudad sumergida'.

Teresa Ayuga 17/03/10