TW
0

J.P.F/C.M.
Els caragols del matí a Ses Voltes i Santa Clara -que es van iniciar a les 11'45 hores, després de les proves del Jocs des Pla- es van haver d'acurçar pel retard inicial i la caiguda d'un jove cavaller, Miquel Benejam, de vint anys, missatge de Sant Joan Gran.

L'accident va ocòrrer a Ses Voltes, quan va caure el cavall que menava, amb la desgràcia que suportà tot el pes de l'animal. Quedà inconscient i tot d'una es reclamà assistència mèdica. Fou traslladat en una ambulància a la Clínica Menorca, on se li diagnosticà una greu fractura.

Es troba ingressar en aquest centre sanitari, sota vigilància mèdica.

Les proves en Es Pla s'havien acurçat amb la intenció que els cavallers tinguessin l'oportunitat de participar més intensament en els caragols del matí a Ses Voltes i Santa Clara que, per mor de l'accident, van ser retallats.

Ses Voltes eren plenes de gom a gom per a viure les tradicionals corregudes del dematí. La gernació, que omplia les voltes del carrer Josep Maria Quadrado, desitjosa d'emocions, va expressar jubilosa el seu delit de festa. Al vespre, es repetiria el protocol. Al poble, dipositari del tresor de Sant Joan, li entraria altre cop la carregada de febre, i sa Plaça tornaria a bullir i emmalaltir de joia.

Durant la jornada es van escoltar nombrosos comentaris relatius a que s'havien retallat moltes voltes dels caragols, però que, així i tot, la festa havia acumulat un important retard del que aconseguí recuperar-se abans de Sa Convidada. El canvi de Caixer Senyor també influí en el ritme del dia.