TW

Manacor segueix vivint la festa aquest cap de setmana amb un programa que finalitzarà diumenge, després de més d'una setmana d'actes de les Fires i Festes de Primavera. La Quintada 2010, al Parc Municipal, serà una de les protagonistes del divendres 3. A la festa hi participen les associacions de famílies d'alumnes de tot el municipi per celebrar el pas dels petits de primària a l'institut. A les 21 hores la cultura popular serà protagonista amb la Vetlada de Glosat, al claustre de Sant Vicenç Ferrer i amb la participació dels Glossadors de Mallorca. El ball swing o una nova cita amb les Jornades Gastronòmiques completaran el dia.

MANACOR - FERIAS - CELEBRACION DE LAS FIRES I FESTES DE MANACOR.

Per dissabte l'Ajuntament ha preparat diversos actes que començaran amb un matí de jocs populars a la plaça de Ramon Llull que inclourà el VI Torneig de futbol sala 3x3, jocs de taula i mostres d'escacs, dibuix, bàdminton, hoquei, golf o petanca. L'esport seguirà sent protagonista amb el I Campionat de promoció de Mallorca de Karate, el VII Trafeu Molí d'en Xema de Judo i el Trofeu Fires i Festes de pistola esportiva. A les 18.00 els Castellers de Mallorca, els Sagals d’Osona i els Al·lots de Llevant participaran a la plaça de sa Bassa a la Diada de Castellers. A aquesta mateixa hora començarà el XVII Tast de Vins al Parc Municipal, que combinarà a la perfecció amb una altra de les Jornades Gastronòmiques.

Diumenge es tancaran les festes amb Ball de Bot a les 12 a la plaça Ramon Llull, la Festa del Sant Crist i Cinquagesma amb la Sortida dels Cossiers de ca la dama a les 17 hores. A les 18 arribarà un dels actes més esperats i amb més participació, la Desfilada de Comparses i Carroses, que posarà diversió i colorit al seu pas pels carrers de la ciutat. Com a tancament de luxe arribarà a les 21 hores el concert Nit d’Operes, organitzat per l’Associació Cultural S’Agrícola al pati de Can Frau.

MANACOR. FIESTAS PUEBLOS.

Acabaran així unes Fires I Festes marcades per la tornada a la normalitat, la varietat de les propostes i la gran participació popular. Només quedarà esperar la següent edició amb les mateixes ganes de gaudir de Manacor.