El PP de sa Pobla denuncia el «estado de abandono» del municipio

| Sa Pobla |

Valorar:
preload
Margalida Serra.

Margalida Serra.

Redacción Part Forana

El PP de Sa Pobla ha denunciado públicamente este martes el «estado de abandono» del municipio por parte del equipo de gobierno municipal (IxSP-PI, MÉS y PSOE) que, dicen los 'populares', «sigue sin disponer de un sistema de limpieza y mantenimiento adecuado a las necesidades del pueblo».

En un comunicado, la portavoz del PP de sa Pobla, Margalida Serra, ha opinado que la imagen actual del municipio es de «absoluta dejadez, con basura acumulada durante días y con escombros en las aceras que impiden el paso a los peatones».

En este sentido, Serra dice que han «avisado reiteradamente al equipo de gobierno» sobre este problema pero que «no hacen absolutamente nada al respecto» y, «ni en las fiestas patronales, se ha hecho una correcta limpieza».

«Sa Pobla no puede seguir en estas condiciones y mucho menos proyectar tan mala imagen», ha concluido la 'popular' antes de exigir «un cambio inmediato en el sistema de limpieza y mantenimiento del municipio».

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Es colmo
Hace más de 3 años

Si aquests del PP veuen merda per tot és perquè hi viuen dedins. Ja ho deien els nostres padrins.. com més maniós, més brut. Que tornin el que han robat tots aquests anys i se'n vagin d'aquest poble!!

Valoración:-1menosmas

Cati
Hace más de 3 años

El Partit Popular si que està ben brut Margalida

Valoración:7menosmas

2d2
Hace más de 3 años

el dia que se destape " sa Pobla GATE " necesitaran de cascos azules, ahora solo es la punta del iceberg, lo que asoma

Valoración:3menosmas

Miquel Crespí
Hace más de 3 años

Anem per parts senyora Serra: A sa Pobla fan feina dues empreses de neteja: Lumsa, encarregada de recollir els fens i Toni Gost encarregada de la neteja de carrers. Sa primera la varen contractar vostés quan governaven amb un contracte multimilionari, blindat fins a l'any 2025 on l'Ajuntament està agafat pels ous. Sa segona empresa més del mateix, amb un greugem, que vostès juntament amb tot el consistori li varen renovar el contracte per dos anys més sense cap motiu aparent i perjudicant futures empreses que volguessin fer feina per sa Pobla. Senyora Serra i resta de membres del Partit Popular, si aquestes empreses no fan la feina correctament, vostès en són tan responsables o més, com la resta de l'equip de govern perquè són vostès que dugueren aquestes empreses a fer feina per l'ajuntament de sa Pobla. Ara demanen un canvi? Revisin el contracte amb aquestes empreses, veuran que foren vostès qui el signaren i veuran també com aquestes empreses tenen s'ajuntament agafat pels ous.

Valoración:18menosmas

Paseante
Hace más de 3 años

Tant de bo que no netegen com els del PP, apropiar-se del que no és seu no está be. Tenim massa jurisprudència, i encara podriem obrir es palacete. PD Dic es cas des palacete.

Valoración:8menosmas

Arruix!
Hace más de 3 años

El que ha de fer el PP és tornar tot el que ha robat.

Valoración:13menosmas

Pygmaleon
Hace más de 3 años

No deixeu que vos donguin lisons aquet's del PP...¡Visca Sa Pobla!

Valoración:14menosmas

contribuyente
Hace más de 3 años

Es que ncomo el PP " no limpia":nadie...

Valoración:6menosmas

Toni Serra
Hace más de 3 años

Catalufos venezolanos: tu ets i bécil i es nota que no ets de sa Pobla. A sa Pobla patates cada vegada n'hi ha menys i melons n'hi ha més a son March que sembrats. Quan surts del bar t'arrosegas i en la fosca no arribes a veura la brutor i l'herba que hi ha per la Ronda. Una altra herba és la que t'agrada, eh ? Si hi ha "perroflautas" un regidor de Més és més "perroflauta" que altra cosa, ara podemitas no en volem.

Valoración:-7menosmas

p
Hace más de 3 años

El PP de sa Pobla es famos per fer que els morts ressucitin per votar per ells;de coses com aquesta poden donar lliçons pero de gestió honrada sense robar no saben ni per on començar.

Valoración:21menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2