Esquerres pel Poble cierra un pacto con el PI e invita a Arrelam

| Selva |

Valorar:
preload
Joana Maria Coll y Joan Sastre, representantes de Esquerres pel Poble y el PI-Independents.

Joana Maria Coll y Joan Sastre, representantes de Esquerres pel Poble y el PI-Independents.

02-06-2015

Esquerres pel Poble votará al candidato del PI, Joan Sastre, como alcalde. Ambas formaciones sellaron este miércoles un acuerdo de gobierno para intentar evitar que Joan Rotger (PP) sea reelegido, aunque no conseguirán hacerlo sin el voto de Arrelam.

PP y PI (cuyos dos primeros miembros son ‘ex populares’ y formaban parte hasta hace solo unos meses del gobierno municipal) tienen cuatro regidores cada uno, si bien Rotger fue el candidato más votado por lo que podría gobernar en minoría.

Arrelam tiene la clave y, consciente de la responsabilidad que le han dado las urnas, ha convocado una asamblea este viernes, a las 20.00 horas, abierta a toda la ciudadanía en la que escucharán todas las opiniones, incluidas las de los candidatos (los otros tres están invitados) antes de decidir a quién votarán.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

puxet
Hace más de 4 años

Es l'hora de tocar amb els peus a terra i de esser pragmàtics.EL municipi demana canvi i això passa per treure el PP (son 20 anys).La majoría ha triat girà la truita. Gent de ARRELAM que esperau?

Valoración:0menosmas

Regeneració
Hace más de 4 años

Vaia regeneració això del Pi a Selva, ara resulta que tots són d'esquerres... A Selva hi han 8 regidors de dreta (Pi + PP) i Arrelam amb 2 regidors no pot fer miracles...El Pi a Selva no ha mostrat cap signe de lluita pel que estimam en aquesta terra,de fet tan sols 5 mesos enrrere anaven junts i s'han separat per la cadira, així de senzill. I el PP per suposat tampoc s'ha posicionat. Canvi?

Valoración:6menosmas

Joan Estela
Hace más de 4 años

El PSOE tants d'anys intentant treura el Pedro Figueroler, i a ara cul i merda. Sorprenent!

Valoración:6menosmas

@ piu
Hace más de 4 años

No es tracta de pactar amb les "esquerres" sinó amb els més convenients a cada poble. Quina obsessió la de pensar que SEMPRE el d'esquerres és el més convenient. Obriu una mica el capet.

Valoración:7menosmas

piu
Hace más de 4 años

que esperin aveure si el pi pacta amb esquerres als altres pobles

Valoración:2menosmas

moscarienc
Hace más de 4 años

A Selva, si Arrelam dóna la batlia al Pi és com si la donàs al PP... Els que seran regidors del Pi fins fa poc mesos ho eren del PP. I en tots aquestes quatre anys no han badat la boca per dir que estan en contra de TIL ni de cap de les directrius del PP a l'àmbit autonòmic o insular. Si se n'anaren amb el Pi, va ser perquè en Rotger no claudicà a l'hora d'anar de cap de llista amb el PP. Ideològicament no hi ha cap diferència entre en Rotger i en Juanito de Caracas (Sastre). Allò més lògic seria que en Rotger fos batle dos anys i en Sastre altres dos. O és que na Coll o Arrelam ara han d'esvenir còmplices d'una política municipal desastrosa? Qualcú creu sincerament que un govern d'en Sastre és millor que un d'en Rotger?

Valoración:1menosmas

Rostoll i secall
Hace más de 4 años

La cosa està ben clara: Arrelam juga un paper crucial a l'hora de desbancar el PP a Selva. Seria una llàstima veure una resposta que fes cas omís de les esperances dipositades en aquesta formació. Desconec la resposta adeqüada, però per esser coherent amb Arrelam, sé que aquesta és ben a lluny de l'abstenció o de la concessió de batllia al PP.

Valoración:3menosmas

Maluel
Hace más de 4 años

Mire a mi me parece muy bien , pero no entiendo que pasa con los que damos la mano al PI, es mejor dar las dos a Esquerres pel Poble. No cree que es mejor.

Valoración:0menosmas

pep
Hace más de 4 años

Meam si els d'arrelam tenen coratge i fan fora d'una vegada al pp de l'ajuntament, que en 20 anys no han fet res. Es l'hora de ser actors i no espectadors ...

Valoración:3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1