Manacor

Na Camel·la se llena de fantasía y color con el desfile de carrozas y comparsas de Manacor

| Manacor |

Valorar:

El tradicional desfile de carrozas y comparsas dio el broche final a las Fires i Festes de Primavera de Manacor.

preload
'Les hídries de Na Camel·la en primavera' se adjudicó el primer premio de carrozas del desfile.

'Les hídries de Na Camel·la en primavera' se adjudicó el primer premio de carrozas del desfile.

Guillem Mas

El tradicional desfile de carrozas y comparsas dio el broche final a las Fires i Festes de Primavera de Manacor. El paseo de Na Camel·la se convirtió un año más en una gran pasarela de la fantasía, el color, la imaginación y el buen humor de los padres y madres de las diferentes escoletes y colegios de la ciudad entre otros.

Una excelente recreación del mismo paseo bajo el título Les hídries de Na Camel·la en primavera de la AMIPA del colegio Simó Ballester se adjudicó el primer premio de carrozas y Gents del Nord del Bar Oasis de Campos emulando a los vikingos consiguió el primer premio de comparsas al ritmo de la animada Danza Kuduro.

Categorías

El segundo premio de carrozas fue para Anam de festa de la AMIPA del colegio Puresa de Maria, en tercer lugar Llepolies de la AMIPA del colegio Sant Francesc d'Assís. En la categoría de comparsas Els gira-sols de la APIMA del colegio sa Graduada se adjudicaron el segundo premio de comparsas, mientras que 140 fitxes de dòmino de Sant Vicenç de Paül consiguió el tercero.

En esta edición fueron 29 los grupos que participaron en esta edición de carrozas y comparsas de las Fires i Festes 2011.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

mbel
Hace más de 9 años

El que pareix mentira es que una mare o un pare puguin fer sentir tan malament els seus fills per el fet de no guanyar...el què?? 200 euros?? mare meva, esgarrifós! com pensau que es senten els vostres fills quan parlau dels "gitanos"?...orgullosos? els vostres fills són més cívics, educats i tenen més coneixement que voltros. Ells saben guanyar i han de saber perdre, per què no sempre es pot guanyar, i es el vostre deure ensenyar-los a no resignar-se i a fer-ho millor però es molt important saber donar l´ebhorabona als guanyadors... i això de"gitanos",...a les escoles totes les races hi han de conviure.La meva filla no va a escola amb gitanos, ni amb marroquins, ni amb sudamericans...va amb altres nins que són com ella, petits i amb ganes d' aprendre. Enhorabona als vikings i a la carrossa de Simó!

Valoración:1menosmas

Cati
Hace más de 9 años

Estic indignada de veure que hi ha gent tant maleducada com aquesta tal baby. Som la mare d´un nin que ha fet posible que es simó tengues una carrosa com cada any, amb esforç i moltes hores de dedicació,els pares dels nins participants han fet una feinada i si han dedicat hores i hores del seu dia a dia,(que tots sabem com es el dia a dia de cada un"de bolit que anam"), aquesta carrosa s´ha fet en molt d´esforç i molta ilusió, com totes les altres, i es de molta mala educació que qualcú que crec que no hi ha dedicat gens del seu temps vengui a criticarle, es mes, no te dret a criticar una obra d´art com la que hem fet. estic empegueida per ella i don es pesame a la puresa per tenir una mare d´alumne com ella, fa llástima esser aixi. Estic molt orgullosade que la nostra carrosa hagui guanyat, els nostres nins estan molt contents, i s´ho mareixen com tots els nins de totes les escoles: o es que a la PURESA" els nins son millors que els nostres??

Valoración:2menosmas

caterina
Hace más de 9 años

segur q si l'any que ve si la puressa o la caritat fan una carrossa amb una botella de j.b. enrevoltada d'al.lots se'n du es primer premi, pareix mentida que si no guanyen o una o s'altre ja hi ha lio mogut.

Valoración:-4menosmas

Cristina
Hace más de 9 años

Trob que anant criticant a altre gent no vos donara es premi, estic totalment d'acord que promoure es botellot no es el que feien, trob que van dur bauxa, bona musica i animacio a Manacor el que ells no devien sabre era que esta festa sempre sol tenir gran participacio d'infants tot i que tambe vaig veure vikingos petits, si han guanyat es perque el jurat aixi ho ha volgut i s'ho mereixen ara que si que trob que criticant no aconseguireu res pero be cadascu es ben lliure de dir el que pensa

Valoración:6menosmas

miquel
Hace más de 9 años

nomes feien bauxa i s'ho pasaven bé, quina cupa tenen ells si es jurat es incompetent i lis dona es prime premi?, jo trob que quanta mes gent participi millor. I si voleu podem fer a nes final un control antidopatje com a nes tour i en cas de positiu li retiram es premi, xerrare amb so jurat a veure que diu...

Valoración:2menosmas

Baby
Hace más de 9 años

I jo no entenc com he pogut GUANYAR voltros, fent apol·logia des botellot, quina imatge donau a nes nins i a sa gent?, molt mal·lament es jurat un altre vegada amb aquesta decisió i també en no donar es primer premi a la puressa, trob que s'escola "des gitanos" mereixia un tercer lloc. Esperem que l'any que ve hi hagui justícia. Una mare indignada.

Valoración:-11menosmas

VIKINGO69
Hace más de 9 años

Heu de sebre goñar i heu de sebre perdre, manacorins. O es que no voleu gent externa a ses vostres festes?, si es aixi ho podeu dir clar i no tornarem, vos quedau amb los vostro i amb sos vostros premis, pero que jo sapi a nes jurat no n'hi havia cap de campos. Que es que sempre han de guanyar es mateixos?

Valoración:3menosmas

manacorina
Hace más de 9 años

Estic totalment d'acord amb na Barbi69. És increïble que guanyasin aquesta comparsa tots amb un tassó a la mà . Som a unes festes on els protagonistes majoritaris són els infants. El meu fill de 7 anys em va demanar con és que duien un tassó de suc i jo li vaig contestar per si tenen set. No se qui era el jurat, però no en té ni idea. La comparsa de Sant FRancesc plena d'infants i color es mereixia guanyar no aquesta panda de gats.

Valoración:1menosmas

BARBI69
Hace más de 9 años

Lo que no hi ha dret es que a un botellon andante i per nomes ballar s'endugin es primer premit de comparses quant hi havia comparses molt mes vistoses i menos renoveres i en menys alcohol...

Valoración:5menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1