Andreu Caballero se suma a la lista de Sobirania per a les Illes

| | Inca, Mallorca |

Valorar:
preload
Imagen de archivo del exedil inquero Andreu Caballero.

Imagen de archivo del exedil inquero Andreu Caballero.

05-10-2012M.N.

El exregidor del PSM y Més per Inca, Andreu Caballero, ha confirmado que estará en la lista electoral de Sobirania per a les Illes Balears (SI) a las próximas elecciones del 26 de junio.

«Intentaré aportar mi granito de arena, aunque sea de forma testimonial. Y procuraré hacerlo, como siempre, desde la honestidad, la complicidad y el respeto», ha escrito Caballero en su perfil oficial de Facebook.

Además del de Caballero, en las últimas horas ha trascendido algún nombre más de la candidatura soberanista de cara a los próximos comicios generales.

Se trata de Loreto Amorós, quien acompañará a Josep de Luis y Mateu Matas Xurí en esta aventura electoral.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

James
Hace más de 3 años

Un motiu més per no votar aquesta candidatura reaccionària que només servirà per apuntalar el PP i el PSOE. Ja s'ho confitaran, però la responsabilitat històrica serà seva.

Valoración:2menosmas

Para veinat
Hace más de 3 años

Aparte de Sobirania y PP(Lladres) hay otros partidos a quien votar. Tu breve comentario dice mucho de tu nivel intelectual.

Valoración:menosmas

Carpanta
Hace más de 3 años

Segur que el pobret a patit molt amb aquest llinatge i ésser catalanista.Millor Cavaller.Que comenci fent això i després ja em parlarem.Caballerete!!!

Valoración:-1menosmas

Joan
Hace más de 3 años

Idò el Sir-culo que en faci una i que es presenti. No sé per què no ho han fet fa temps, podria ser divertit. Potser perdrien el remuc per sempre, o guanyarien les eleccions. Que es presentin i ho veurem. Jo votaré la gent que defensa la meva terra, votaré sobirania per a les illes.

Valoración:1menosmas

Damià
Hace más de 3 años

Vaia fitxatge de nivell ... això es lo màxim que trobareu ... ens haurem de remontar al Califato de Cordova si volen treure història ... Això és gent que no vol fer feina , que Amb es rollo del catalanisme tenen un filón i tenen collons de dedicar-se tota da vida a n'això ..." I mentres cobrem" , me va dir un ...

Valoración:4menosmas

veinat
Hace más de 3 años

no gracias.. yo.. PP..

Valoración:4menosmas

En Tomeu de Son Espárech
Hace más de 3 años

Axò ês sa candidatura dets hipòcrites, des traidós y des venuts à nes catalanisme. Son s'escori de Ses Baleás. Jau vá dí En Ramón Llull, 'con serem en les latrines e veurem la sutzetat que hix de nostre cors, adoncs es temps de cogitar en la viltat de nostra natura.'

Valoración:10menosmas

Biel
Hace más de 3 años

endavant sobirania per a les illes! És una candidatura necessària. Bon fitxatge aquest, gent com ell sempre és benvengud. Molts que per res votaríem podemos ni ningú que els acompanyi, havíem quedat orfes

Valoración:-9menosmas

Ummmmmm
Hace más de 3 años

Caballero? Auténtico apellido de Ses Illes...de pura raza balear....

Valoración:3menosmas

Ux, ux!
Hace más de 3 años

Jams: Què dius? O ets un incult o te penses que ho som noltros. I a més ho dius en foraster. Embullós!

Valoración:-9menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3