Els regidors Grimalt y Aguiló conviden a la festa.

Les festes de Sant Jaume de Manacor segueixen aquest any el camí a l’alça iniciat uns anys abans de la pandèmia. I és que, sens dubte, com assenyala el regidor de Festes, Artur Aguiló, «cal fer un agraïment públic a l’Obreria de Sant Jaume, als cavallistes i a totes les associacions que s’han volcat en l’organització de les festes». Aguiló recorda que «és un goig poder tornar a organitzar les festes patronals de la ciutat. Dels actes celebrats fins ara em qued amb les cares d’alegria dels nins i joves que o bé no havien participat o no recordaven les festes. Veure les cares de satisfacció és una de les experiències que no podrem oblidar d’aquest Sant Jaume».

Per la seva banda el regidor de Fires, Carles Grimalt assenyala que «estam molt contents de veure com el poble de Manacor torna a sortir al carrer. Els actes festius que ja hem celebrat s’ha vist com la gent esperava amb ganes poder fer festa».

En referència a la Fira Nocturna que celebrarà Manacor demà Grimalt explica que «hem optat per una nova ubicació i seguim prioritzant l’artesania. Cal donar suport a aquest sector després de dos anys difícils. Però també donant suport al nostres comerciants i oferir una passejada a la fresca al veïnats».