Artur Aguiló destaca el compromís de tots els treballadors de l’Ajuntament perquè les Fires i Festes siguin de nou un èxit.

Manacor viu aquests dies la primavera d’una manera molt especial amb les Fires i Festes de Primavera. El programa és tan ampli com a divers i inclou un gran nombre d’activitats pensades perquè tots els col·lectius trobin propostes d’interès. Avui seran activitats com el VII Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor, el Dematí de jocs populars, tallers i esports, la Diada Castellera amb l’actuació dels Al·lots de Llevant o la Gran Festa d’Obertura, amb el concert organitzat per Renou Col·lectiu amb els grups Corizonas, The Royal Flash, Peligro!, La Flor Romanial y Fannie Brown, des de les 19 hores a la Plaça Ramon Llull.

fires i festes de primavera

Artur Aguiló, regidor de Festes del Ajuntament, diu que «el millor que ens donen aquestes Fires i Festes és l´ambient de poble, de celebració, de compartir amb els veïns» afegeix el regidor. «Per altra banda, també són molt importants per al sector comercial i de restauració de la ciutat. Són un gran estímul econòmic en general. És per això que des de la delegació de Festes hem apostat i seguim apostant per aquest esdeveniment». Aguiló destaca que «s’han fet molts esforços per consensuar amb totes les entitats del municipi, com sempre hem fet. El primer és preguntar a tots si estan interessats a participar-hi i des de l’Ajuntament hem posat tots els mitjans perquè aquestes propostes poguessin fer-se». Amb això es compleix la intenció del seu departament de tenir un programa tan ampli i ric com sigui possible.

Els resultats tant en aquesta com en anteriors edicions es veuen expressades «en tota la gent que ens dóna l’enhorabona, però el mèrit ha de ser compartit amb totes aquestes entitats i associacions, així com tots els funcionaris i treballadors de l’Ajuntament, la Policia Local , Medi Ambient, etc, que han fet possible les Fires i Festes en tots aquests anys». El regidor s’acomiada amb satisfacció d’aquesta àrea, després d’uns anys fora del que és habitual i amb moltes dificultats. «Malgrat tot estic molt orgullós del resultat del treball d’aquests anys i convido tothom a participar en aquestes Fires i Festes. Tothom que vulgui venir a Manacor aquests dies serà benvingut».