Fallece un hombre de 58 años en su finca de Binissalem

| | Binissalem |

Valorar:
preload
Imagen de archivo de la Guardia Civil.

Imagen de archivo de la Guardia Civil.

Archivo UH

Un hombre de 58 años, cuyas iniciales son J.M.R, falleció este pasado viernes por la tarde en su finca de Binissalem por causas que se están investigando.

El suceso tuvo lugar en la finca Es Pinaret de la mencionada localidad. El hombre conducía un tractor, quedó atrapado entre el vehículo y unas ramas y falleció.

La Guardia Civil se ha hecho cargo de la investigación para esclarecer si J.M.R sufrió algún tipo de indisposición previa o si se trata de un trágico accidente.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Vergonya
Hace un mes

Una vertadera llàstima, al cel sia. Amb és coronavirus totes ses finques quedaren tancades els tres mesos de primavera i va embestir s'herba , ses piscines se tudaren i just amb no saber que passara i sa feinada que duu posar ses coses a punt ja vas nerviós, sobretot si la has de llogar ....

Valoración:5menosmas

Augur
Hace un mes

Un pages a una finca seva, cuidant lo seu, sol está ben tranquil i en le pau de Deu. Pero a vegades pasan coses inesperadas i ... sols nos queda recomená que no se baixin les mides de seguretat i l'atenció. Deu nos guardi i nos ajudi en tot moment.

Valoración:36menosmas

Descansi en pau
Hace un mes

Es tractors son unes máquines perillosses. Hem d´anar alerta no porem baixar sa guardia amb aquestes máquines ni tenir massa confiança.

Valoración:37menosmas

Toni
Hace un mes

Com aixi no come ten aquestq noticia??perque no importa que mori un oages, o un treballador?? Ara sa majoria de tertulians que hi ha per aqui deuen esperar a ficarse contra es govern que es lo unic que els interessa..cada dia mor gent en accident laboral i no lis donen importancia, aixo diu molt dun pais...i ncara nhi ha ue nestan orgullosos!!!per cert una desgracia el que ha passat, molts danims a la fanilia rn aquests moment dificils

Valoración:16menosmas

hereu
Hace un mes

Al cel sia. Un accident ñalauradament repetitiu. No hi ha tractors més securitzats?

Valoración:41menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1