Muere un hombre en Segovia tras recibir un disparo durante una cacería

| Segovia |

Valorar:
preload
El falleció en el acto a causa del disparo.

El falleció en el acto a causa del disparo.

Pixabay

Un hombre de 42 años ha fallecido este jueves tras recibir un disparo en una cacería en las inmediaciones del área recreativa La dehesa, situada a dos kilómetros al este de Cerezo de Abajo (Segovia), ha informado el Servicio de Emergencias de Castilla y León 1-1-2.

Hasta el lugar se han desplazado la Guardia Civil, una ambulancia de soporte vital básico y personal sanitario de Atención Primaria del centro de salud de Riaza.

El personal sanitario de Sacyl confirmó que el hombre, de 42 años, había fallecido en el acto a causa del disparo, sin que se conozcan más datos sobre las causas del accidente.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Verdanc
Hace un año

A tots es contraris a sa caça: sense caçadors humans, quan anirieu per sa "vostra" montanya lo primer que vos passaria es que tot estaria abandonat i degradat perque sense control cinegetic no hi ha agricultura possible i sense agricultura nomes hi ha abandó, lo segon es que es depredadors naturals, vos depredarien a voltros, perque n'hi hauria mooolts de depredadors naturals (llops, ossos), i lo tercer és que segurament si vos fessiu mal, no hi hauria ningú relativament aprop per ajudarvos, ja que sense caça ni agricultura no hi hauria CAP habitant proper, ni cap poble, ni serveis d'emergencies, ni ambulatoris, ni res. S'ignorància és molt dolenta, però voler tenir sa raó idonar lliçons a nets altres sobre un tema que no en tens ni idea, és molt pitjor. I no... sa gent rural no pot viure d'excursionistes vestits de Decathlon que fan sa compra a nes Lidl antes d'anar d'excursió, sa gent rural viu des caçadors que paguen fortunes per tenir es terrenys cuidats i caça abundant.

Valoración:-1menosmas

Presó
Hace un año

Esper que li caiguin molts d'anys de presó, per primer disparar i després mirar. No tenen dret de ser ciutadans.

Valoración:1menosmas

nofret
Hace un año

No hi ha cap necessitat de matar per a fer esport ò disfrutar de la natura, basta fer passetjades i caminades pel camp. Observar la natura en silènci i pacificament es un dret i també un gust. Disfrutar matant per deport no pòt ser de bones persones.

Valoración:2menosmas

Coherencia
Hace un año

Deberia de prohibirse la caza Ya de una vez

Valoración:0menosmas

Moreno
Hace un año

Es un accident? , ido a pegar tirs a ses fires , casadors casau a ses fires....

Valoración:-7menosmas

Llavors diuen que és mentida
Hace un año

Quan dic que la caça no just extermina espècies protegides, maltracten els seus cans i a vegades deixen animals malferits, caçen cries o mares que alleten, sinó que també les seves equivocacions se cobren vides humanes els caçadors me diuen que mentrsc.. Aquí teniu un trist exemple de si mentesc o no.Molt rist i indignant, pibre home i pibres dels seus.

Valoración:9menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1