Un hombre y una mujer resultan heridos en un accidente de moto cerca de Lluc

| Escorca |

Valorar:

Un hombre y una mujer resultaron heridos en un accidente de moto ocurrido este sábado en la carretera de la Serra de Tramuntana, la Ma-10, a unos 4 kilómetros de Lluc, en el municipio de Escorca.

A consecuencia del accidente, el hombre, de 55 años, y la mujer, de 54, resultaron heridos graves. Ambos fueron trasladados a la clínica Palma Planas, ha informado este domingo el 061.

El accidente ocurrió en torno a las 18.40 horas, en la carretera de Pollença hacia Lluc.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

pep de sa sinia
Hace 5 meses

i tots els rádars que havien d'instal.lar per evitar les carreres il.legals, ón són? Ja que duim més de trenta anys de carreres de motos i no 'hi ha posat cap remei propos canviar el nom de carretera pel de CIRCUIT SOLLER-POLLENSA. Així ja ho tenim tots clar d'una vegada. Aiii Ensenyat i derivats com ens heu decebut. No heu fet absolutament res, ben el contrari, esta tot Mallorca pitjor que mai.

Valoración:-1menosmas

Tomeu Binimelis
Hace 5 meses

És una gran vergonya, de descomunals proporcions el que està passant a la carretera de Pollença a Andratx, convertit en un circuit de carreres, motoristes , disfressats de pilots de gran premi, fent tot tipus de barbaritats, incomplint les normes de trànsit de forma continuada i reiterativa, un vertader escàndol, que es propaga en el temps. Mallorca, cada vegada més fastigosa, més impune, oberta a tot tipus de delinqüents i gent de mal viure.

Valoración:-1menosmas

Cranc depilat
Hace 5 meses

A mi me molestan los que andan por la carretera de noche sin ningún reflectante o luz, que un día atropello a uno saliendo de una curva ciega y encima me van a enchironar y no me quejo de la afición de ir andando a lo Kamikaze.....

Valoración:1menosmas

Cranc pelut
Hace 5 meses

Sa Serra els caps de setmana i tots els vespres un més abans de sa Pujada en es Puig Major és un circuit de motos i de cotxes que venen a entrenar pe,s Rally, avui vespre ha estat constant, i sa passivitat de les forces de l'ordre davant aquests fets farà que la UNESCO retiri el reconeixement i les pertinents subvencions. El problema principal és la falta de educació i empatia, mai disfrutaria jo amb una "afició" que molestàs als altres, però aquesta gent no entén res, d'educació, d'empatia, de lleis.... ténen el coneixement justet per alimentar-se i respirar, res més.

Valoración:menosmas

Lo raro
Hace 5 meses

Lo raro es que no haya uno cada hora. Por cierto, una pregunta a los responsables de la Guardia Civil: ¿Para cuándo controles en la carretera Lluc Sóller de rallyes nocturnos ilegales?

Valoración:menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1