Una excursionista de 55 años en estado grave ha sido evacuada en helicóptero tras una caída en Cala Deià

| Cala Deià, Mallorca |

Valorar:
Visto 1375 veces

Una excursionista ha sido evacuada en el helicóptero de la Guardia Civil desde Cala Deià hasta el hospital Son Espases de Palma debido a las heridas graves que ha sufrido a consecuencia de una caída.

Según ha informado el servicio de emergencias médicas 061 la mujer, española de 55 años, sufre rotura de tibia y peroné de pronóstico grave.

Tras ser atendida en el camí dels Pintors, en Cala Deià, por los sanitarios desplazados en una ambulancia de soporte vital avanzado, se ha requerido el traslado en helicóptero dadas las dificultades para evacuarla por tierra.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Dona
Hace un año

Donar les 1000 gracies al grup de rescat. Sou uns grans professionals, bombers del Consell, sanitaris, guardia civil de montanya. Una gran feina

Valoración:6menosmas

Dona
Hace un año

Primera no te 55 sino 50, que aixó va mal. Segona és una persona excusionista i molt precavida. Va tenir mala sort quan va patinar amb el fang i va quedar enganxada amb branques d'una bardissa. I lo més important un rescat de 10. Els bombers del Consell de Mallorca arribaren no crec que fossin ni 15 minuts de la cridada, despres el servei sanitari, sa policia local de Deia i la guardia civil de montanya amb helicopter. Un tracte insuperable i una gran professionalitat. Moltes gracies a tots de part de les companyes de l'excursionista. Estam enormement agraïdes. I els accidents passan a qualsevol lloc, no sempre són imprudencies. Gracies

Valoración:8menosmas

Sayre
Hace un año

Es camí pareix fàcil, però no ho ès. Mes precauciò i preparaciò e informar se, abans de sortir d excursiò... Desig sa millori.

Valoración:4menosmas

MALLORQUINA
Hace un año

El camí de cala deia és ben bo de fer, una passejada. Fins i tot hi ha itineraris escolars per fer sense cap perill. Ara bé hi ha zones amb més dificultats on cada un ha de valorar les seves capacitats i preparació física per fer.

Valoración:6menosmas

PEPE
Hace un año

LOS BOMBEROS DE MALLORCA DEL GRUPO DE MONTAÑA DE SOLLER I INCA FUERON LOS PRIMEROS EN LLEGAR, NI APARECEN EN LA NOTICIA Y HA PASADO MUCHAS VECES... PORQUE SERA?

Valoración:10menosmas

Rayo
Hace un año

Es hora de tomar medidas. Segun la prensa ayer falleció otra debido a una caida en el mismo camino....

Valoración:19menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1