TW
0

A dia d’avui 30 de juny, l’administració pública i la societat civil ens trobem per a manifestar el rebuig a la violència masclista, i a qualsevol tipus de violència, a denunciar les causes que l’originen amb la ferma voluntat de no detenir-nos fins a erradicar-la.

El fet d’ahir ens torna a mostrar la vertadera dimensió del drama que vivim diàriament, darrera aquest drama hi ha fills, filles, germans, germanes, mares, pares, amics i companys de feina. Un drama que no és privat, que és públic i que es troba en la nostra societat.

Per això, estem aquí, per a denunciar i condemnar qualsevol tipus de violència que s’exerceix sobre la dona: el maltracte físic, que deixa marca i fa mal, que humilia i sotmet; l’abús verbal i maltracte psicològic, que destrueix, anul·la i aniquila la individualitat de la dona i el maltracte sexual que cosifica i resulta denigrant.

Per tant, amb aquest manifest:

  • VOLEM Proclamar que la societat no pot ni ha de tolerar ni la mort, ni una agressió més.

  • VOLEM Proclamar que la societat no pot justificar ni protegir als homes que agredeixen, que insulten, que humilien, assetgen, maten,...

  • Volem proclamar que cap dona mereix esser maltractada i, que res justifica a l’home per utilitzar la violència.

Noticias relacionadas

Així que amb aquest manifest demanam:

QUE LA SOCIETAT I LES INSTITUCIONS RESPONSABLES ARTICULIN TOTS ELS RECURSOS DEL SEU ABAST PER A LLUITAR CONTRA AQUEST MAL SOCIAL, REMANT TOTS EN LA MATEIXA DIRECCIÓ.

Els que estam aquí expressam el nostre rebuig a la violència de gènere i manifestam el nostre suport a la víctima i als seus familiars.

Gràcies.