Se incendia un tren de Serveis Ferroviaris de Mallorca en la estación de Binissalem

|

Valorar:
preload
Los bomberos han acudido a sofocar el incendio del vagón tras ser avisados pasadas las 7.15 horas de esta mañana.

Los bomberos han acudido a sofocar el incendio del vagón tras ser avisados pasadas las 7.15 horas de esta mañana.

24-04-2016 | @BombersdeMca

Un tren de los Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha sufrido un incendio a primera hora de la mañana en la estación de Binissalem.

El convoy, que se adentraba en la estación procedente de sa Pobla, realizaba su primer servicio de la mañana pasadas las 7.15, cuando por razones que se están investigando se ha incendiado en la estación de Binissalem. El fuego se ha extendido rápidamente al primer vagón provocando una humareda importante. Todos los pasajeros que viajaban en el tren han podido salir por su propio pie tras recibir el aviso de alarma y ninguno ha sufrio daños, aunque se han producido momentos de tensión.

El servicio de tren se ha tenido que interrumpir durante varias horas hasta que la locomotora y el vagón afectado han podido ser movidos a una vía muerta.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

Mallorquí
Hace más de 3 años

Curiosamente han vendido trenes con motor diesel a FRANCIA. Ahora resulta que somos más modernos que Francia. Curiosamente el problema suele ser eléctrico, para estos que están tan interesados en la electricidad que comprueben como se genera y lo que nos cuesta. Tanto da que sean antiguos como modernos, la cuestión de la suciedad no depende de la edad, más bien de las lumbreras y dirigentes de SFM, Serveis Ferroviaris de Mallorca.

Valoración:-3menosmas

@Mare meva
Hace más de 3 años

Tot aquell que defensa els interessos de la nostra comunitat és, segons vostè, defensor del "pacte"?

Idò no. El pp és nociu a aquests interessos i el pacte només és un mal menor per evitar el mal major. El dia que aquestes illes nostres tenguin un instrument polític que les defensi de bon de ver de l'abús radical que el centralisme espanyol en fa des de fa segles podrem celebrar que tenim qualque cosa que no és tristament només UN MAL MENOR.

Valoración:6menosmas

pere
Hace más de 3 años

abans pp ara pacte ...tot es el mateix a mallorca als serveis son de tercer món, no se com encara ve gent a l' illa.

Valoración:3menosmas

Mare meva
Hace más de 3 años

Quants d pacte-opinadors que boten a sa mes minima en defensa des govern i atacant a qualsevol que gosa criticar-los o protestar. Recordau lo que posaveu sobre es ppopinadors? Ido vos podeu aplicar es cuento.

Valoración:-5menosmas

@Pau
Hace más de 3 años

On posa "ser dia" vol dir "serveis"

Valoración:3menosmas

empipat
Hace más de 3 años

je je..........viva el Pacte!!!! y sus adláteres!!!

Valoración:-8menosmas

nofret
Hace más de 3 años

ningú posa en dubta que els tres electrics son més eficients, nets i segurs. s'ha de electrificar tota la linia i deixar per a la història les maquines diessel.

Valoración:36menosmas

Pau (de veritat)
Hace más de 3 años

I els que parlen de la gestió de SFM no diuen res de les nefastes accions d'en josé ramón orta en l'anterior legislatura, falses acusacions que li varen valer la reprimenda del jutge, va deixar la caixa buida, un caos laboral i manteniments més que defectuosos.

Valoración:39menosmas

Pau (de veritat)
Hace más de 3 años

Per aquí hi ha un "Pau" que no és en "Pau". Com que fa poquet que el veig per aquestes pàgines i si realment aquest és el seu nom li demanaria que modificàs el nick, no fos cas que se creàs cap "confussió". Gràcies.

Si no hagués estat pels doblers promesos per madriz que en baussà va deixar perdre i la destrossa (i tirar els nostres diners) que va fer amb la via verda haguessim pogut acabar les obres del tren fins Artà i l'electrificació de la línia. Si no record malament els trens ja els tenim.

Valoración:23menosmas

@Pau
Hace más de 3 años

A la península, mantenen ser dia públics deficitaris amb els imposts que se'n duen de ca nostra. I aquí no podem pràcticament ni fer un badall perquè les arques queden buides.

Valoración:31menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3