La carretera más peligrosa de Mallorca

| Llucmajor |

Valorar:
Imagen de archivo de un accidente ocurrido en septiembre de 2010, con un balance de una persona fallecida y cuatro heridos.

Imagen de archivo de un accidente ocurrido en septiembre de 2010, con un balance de una persona fallecida y cuatro heridos.

ALEX SEPULVEDA

La carretera de Llucmajor a Campos se ha cobrado la vida de dieciséis personas en los diez últimos años, además de numerosos heridos de carácter grave. En el último accidente, ocurrido el pasado sábado, murió una mujer y sus dos hijos resultaron heridos.

El tramo entre Llucmajor y Campos forma parte de la MA-19, que va desde Palma a Portopetro. En los últimos años, unas 40 personas han muerto en siniestros en la vía, de los cuales 16 han ocurrido entre Campos y Llucmajor.

Fuentes de Tráfico han apuntado que los 9,5 kilómetros de vía sufren una gran densidad de vehículos, sobre todo durante el verano, y hay que tener en cuenta que muchos conductores , después de 20 kilómetros de autopista, no aminoran la velocidad. El exceso de velovidad es la causa de gran parte de los siniestros.

La falta de barreras en la mediana de la autopista del aeropuerto y la peligrosidad del tramo Llucmajor-Campos son dos de los problemas que se arrastran año tras año en la MA-19.

En la autopista de Llucmajor, cabe señalar que en los 7,7 kilómetros comprendidos entre las salidas de es Coll d’en Rabassa y de Cala Blava hay muchos tramos sin barreras de separación en la mediana, lo que ha provocado numerosos accidentes mortales de vehículos que han cruzado de un lado a otro, el último de ellos el pasado martes.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 7

jhon
Hace más de 5 años

mas que la carretera mas peligrosa diria yo que en esa carretera estan los conductores mas peligrosos del mundo. Estamos hartos de ver una caravana de vehiculos y que un descerebrado se ponga a adelantar, total para ganar tres coches de delante, hartos de los que adelantan en zona sin visibilidad, hartos de que la unica camara de trafico este en una zona sin peligro, solo para recaudar y pillar incautos, porque todo el mundo sabe en donde se encuentra. Hartos de no ver un solo policia de trafico vigilando o patrullando, los ponen en las rotondas, por cierto el año pasado ponian uno en la rotonda de entrada a Campos y lo que hacian era montar unos atascos de campeonato, como en la de Carrefour del Coll. ¿quien les manda y con que ordenes?. Mas vigilancia necesita esa carretera, mas camaras de video para pillar a los infractores y mas policia de trafico, pero claro debe de dar mas comision hacer una autopista en lugar de dedicar ese dinero a sanidad o a educacion o ayuda social.

Valoración:3menosmas

Paradise
Hace más de 5 años

Antoni crec que es teu argument de pegar-se contra sa paret el pots aplicar a tu mateix. Jo també crec que no val la pena discutir amb gent que té aquestes creences. I esper, com tu dius i de veres que no ho desitjo, que si tu qualque dia tens problemes econòmics, i t'has d'anar a viure de fora, que allà on vaguis no et tractin com tu ho fas amb els que despectivament nomenes "forasters". No crec que a cap mallorquí que ara visqui fora ca seva per treball o perquè li dóna la gana li agradi topar-se amb gent com tu allà on viuen ara. Bona sort i esper que siguis molt feliç sense sortir del teu poble i amb els teus pensaments cap als altres de fa un segle

Valoración:3menosmas

Antoni
Hace más de 5 años

A Paradise. Be ja no discutiré en gent que no se que se creu que és i que si no dius els que ells volen sentir és com si te pegassis en sa paret. Jo tenc la conciencia ben tranquil·la. Sé molt be el que dic i si no me creus per tu es pastel. Això sí, esper que si qualqun dia teniu un problema econòmic i una familia d'aquestes també el té, te puc asegurar que tu et quedaràs sense menjar per donar-li a ells estant tu a sa teva terra. Després ja me dirás si són pobrets o si no hi haurà problemes a on no n'hi havia. Bona sort. Lo dit, més vigilancia i més condemnes dures de presó pels conductors imprudents i temeraris.

Valoración:-6menosmas

Paradise
Hace más de 5 años

Totalment d'acord amb tu mimi, hi ha gent imprudent que posa en perill sa vida dels altres i aquesta genteta hauria de pagar molt car ses seves accions perquè per culpa seva pot morir gent innocent. Per desgràcia gent d'aquesta hi ha per qualsevol carretera. Però també és cert que quan estadísticament a una carretera mor molt més gent que a unes altres és per què qualque cosa falla i la millor prova és la remodelació de sa carretera de Manacor o sa instal·lació de proteccions a sa autopista d'Inca on els accidents amb morts s'han reduït drasticament.

Valoración:7menosmas

Paradise
Hace más de 5 años

Antoni no diguis més mentides.... Que els mallorquins que hi ha a ses platges de Santanyí i Campos són només veïnats? I a on van els mallorquins dels municipis que no tenen platja? I els que si tenen no es mouen de ca seva com tu? I segon: xerrers igualment de forasters i sudamericans com si fossin lo mateix, invasors, però et vull recordar que fins al dia d'avui tu ets tan espanyol com un foraster i per tant amb els mateixos drets i deures. Aquestes visions supremacistes que tu tens no fan gens bé a sa convivència i per culpa de gent com tu fa uns anys que s'estan creant problemes allà on no hi havia

Valoración:5menosmas

mimi
Hace más de 5 años

Jo consider que sa carretera aquesta es bastant perillossa però els conductors son els que la fan més perillossa. Jo la faig cada dia d'anada a Palma i de tornada. Ahi mateix, un Audi A4 blanc me va adelentar amb linea continua i després va adelantar a dos cotxes més quan venien cotxes de frente que per no pegar-se varen a ver d'anar un poc cap a sa cuneta, si no no passaven tots. I després dins campos va estar a punt dues vegades de tomar un ciclista. Dins el cotxe hi anaven dos jovenets i per cupa de gent aixi hi ha gent que es mor amb accidents

Valoración:4menosmas

Antoni
Hace más de 5 años

A PARADISE I XAPETA. No som cap amargat ni l'he cagada. Dic una veritat com un temple i ho sabeu. Paradise, sé molt be el que dic saps perquè. Perquè fa 40 anys que estic a Santanyí i els seus voltants i no m'has de dir el que hi ha per aquelles platges perquè ho sé molt bé. Cada cap de semana en s'estiu me faig totes ses cales dels voltants: cala Llombards, cala S'Almonia, es Trenc. Colònia Sant Jordi, s'Amarador, Cala Mondragó, Cala Gran, Cala Egos, Cala Esmeralda, Cala Ferrera, Cala Serena i moltes més cales que ara no em posaré a anomenar perquè no m'hi cabrien i te puc ben asegurar que el 95% DELS DOMINGUEROS QUE VENEN AMB NEVERETES, SOMBRILLES, CANS I SA PADRINA SÓN FORESTERS I SUDAMERICANS, perquè la resta que hi ha són els mallorquins veïnats de la zona que tenen la casa per allà. Si les veritats couen i ofenen perquè hi ha gent com jo que les diu, això ja no és el meu problema. Jo no som dels que van per la vida diguent que aquesta gent és una pobreta i de que s'ha d'ajudar, etc....

Valoración:-7menosmas

Ricky
Hace más de 5 años

Tranquilos que ahora llegan los ponedores de rotondas y nos pondrán una rotonda cada 3km, es que les encanta, claro las autopistas no son progres, es mejor pararse todo el tiempo, gastar más gasolina, más peligro, perder más tiempo en llegar y todo eso.

Valoración:9menosmas

De Buena Ley
Hace más de 5 años

He escrito la barbaridad que he escrito a modo de sondro. Los que me habéis dado positivos, sois unos fachas impresentables y no tenéis perdón. Nuestra pobre isla, está invadida por hijos y nietos de franquistas.

Valoración:-8menosmas

Paradise
Hace más de 5 años

Antoni sa majoria dels meus amics son mallorquins "de sa terra" com tu dius i van cada cap de setmana a sa platja, a lo millor ets tu i els teus amics que vos quedau a casa perquè estau amargats....

Valoración:8menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 7