user bejota | Hace más de 5 años

Fuga de empresas: 12 la última semana. Las sociedades desalojan sus sedes de Amposta, Barcelona, El Prat de Llobregat, Hospitalet de l’Infant, L'Hospitalet de Llobregat, Malgrat de Mar, Sant Cugat del Vallès y Viladecans. Newrest traslada su sede a Madrid por “la crisis política de Cataluña.” El grupo, de origen francés, está especializado en el suministro de catering para aviones y es uno de los líderes del sector.

user raus!!! | Hace más de 6 años

raus raus raus raus rauss

user Mallorquin | Hace más de 6 años

Este tractorrent no se cansa de recibir? La verdad es que las encaja como un campeón. Se nota que tiene la cara de hormigón armado

user tofolino | Hace más de 6 años

és ben hora de descastellanitzar espanya o de suprimir el govern central i tot el seu grup d'hereus del cop d'estat

user Vomitiu | Hace más de 6 años

@arruix La teva falsa indolència no m'afecta gens. I això mateix demostra que no som jo el que està nirviós. Mira al teu voltant. I mira't al mirall. Trobaràs algunes pistes.

user arruix | Hace más de 6 años

¿qué te pasa, tractoriano vomitivo? ¿estás nervioso?

user Vomitiu | Hace más de 6 años

Vaja!!!!!! Ja hi ha hagut cridada de telèfon amb bronca i han saltat totes les alarmes?

user bcn is not catalonia | Hace más de 6 años

Visca Tabarnia lliure de feixisme tractorià!

user Quètecreusquetecrec | Hace más de 6 años

Segur que els oPPinadors PProfessionals tampoc hauran vist avui l'entrevista que li han fet a n'Albert Petters desmarcant-se -i desmarcant els empresaris alemanys- d'aquest troll i on posava a parir el goVierno d'ejpaÑa per la seva absoluta manca de diàleg amb Catalunya i per destrossar l'economia catalana a més d'elogiar l'actitud d'en Roger Torrent.

user Quètecreusquetecrec | Hace más de 6 años

Els EMPRESARIS volen ESTABILITAT i van a escoltar amb interès els arguments del Molt Honorable President del Parlament de Catalunya, no van demanant a crits presó pels independentistes com qualsevol tabernès a una mani ultra. I això que n'Albert Petters ha demanat d'entrada respecte i seny. Molt encertat, tranquil i digne (quina diferència!!!!!) en Roger Torrent. Algú ha vist el vídeo sencer on se veu gent tapant-se la cara i enduguent-se les mans al cap de la vergonya que passaven mentres cridava aquest energúmen? I quina casualitat que aquest "suposat" empresari que ningú ha identificat (ohh, una altra casualitat) hagi usat els mateixos arguments, calcats, del nacionalisme espaÑol més ranci i caspós. També li esperava el panet a la sortida? o era un paquet en forma de sobre?