user KH | Hace más de 11 años

LA MUSICA ES ALGO MUY BONITO E INTERESANTE QUE SIEMPRE DE SEBE DE FOMENTAR. LA REALIDAD ES QUE DURANTE MUCHOS AÑOS SE HA GASTADO MUCHO DINERO SIN NECESIDAD EN COSAS DONDE NO SE DEBERIAN DE HABER GASTADO: SOBRA EL NIDO DE RATAS Y LADRONES ENCHUFADOS POLITICOS DEL CONSELL, HABRIA QUE PEDIRLE A TODOS LOS POLITICOS LADRONES DE LAS BALEARES, DA IGUAL EL PARTIDO: PP, PSB, MUNAR Y COMPAÑIA ...ETC Q DEVUELVAN TODO LO ROBADO,ADMINISTRACIONES TRIPLICADAS ( 450 payeses censados y 500 funcionarios ). LA CCAA DE BALEARES AL IGUAL QUE EN EL RESTO DE ESPAÑA SOLO HA SIDO UN NIDO DE LADRONES, ESTAFADORES Y VIVIDORES POLITICOS Q SE HAN DEDICADO A HACER DEL DINERO PUBLICO LO QUE LES HA DADO LA GANA. AHORA NO HAY DINERO Y HAY QUE HECHAR A GENTE VALIOSA DE MUCHOS LUGARES. YO EMPEZARIA HECHANDO A TODOS LOS POLITICOS INUTILES QUE TENEMOS EN TODA ESPAÑA Y A LOS VAGOS, VIVIDORES SINDICALISTAS SUBVENCIONADOS Y RECLAMARIA EL SUELDO A LOS ULTIMOS INUTILES Y CORRUPTOS EQUIPO DE GOBIERNO QUE NOS HAN ARRUINADO = Z-ETA-PARO Y SUS MARIACHIS: mas de un millon !!!.

user Sarah Kerrigan amb "h" | Hace más de 11 años

Jajajaja!!! Ok

user pitbull | Hace más de 11 años

No era per tu cari, era per "per Sara Kerrigan"

user Sarah Kerrigan is the swarm | Hace más de 11 años

Pitbull, no som Marcelino. El que si que et diré és que soc músic de l'orquestra simfònica i per això puc parlar amb molta més propietat que moltes de les persones que s'atraveixen a diu autèntiques animalades per aquí.

user vsc | Hace más de 11 años

Podem ser originals, emperò gairebé tots els col.lectius humans segueixen les mateixes regles. Es donen al nouvingut totes les oportunitats de reixir, la qual cosa exigeix que el predecessor passi a l'ombra. El sentit comú, aplicat pertot arreu, vol que el nou director dirigesqui tots els concerts, si bé el predecessor pot romandre, un cert temps, remunerat, emperò inactiu. A tall d'exemple, podien governar plegats els Srs. ZP i Rajoy, Antich i Bauzá?

user falstaff | Hace más de 11 años

Aquí, el més trist és que s'està parlant d'assumptes que estan perjudicant la imatge de l'orquestra, i alguns, aprofiten per intentar embrutir la imatge dels músics, quan, com ha dit pocapoc estem en un dels moments més il·lusionants de la història de l'orquestra. A mi m'agradaria que els 15 o 20000 euros que s'estan gastant per culpa de l'acomiadament anticipat de Brotons s'hagueren invertit en pagar als pobres estudiants del Conservatori Superior, que totes les setmanes venen a tocar a l'orquestra sense rebre cap compensació ni econòmica ni en concepte de crèdits pels seus estudis.

user vs | Hace más de 11 años

Precisió. Aquí s'ha estat parlant, i molt, de la financiació de l'orquesta. Un fet. Un altre problema és, que per ventura, no s'hagués degut parlar-ne tant, comparat al "cas Brotons".

user keronimo | Hace más de 11 años

Lo dit POLITICS INUTILS i amb aixo jo diria que dolents escoltin ja n'esta be de perdre el temps facin fina pels ciutadans per tenir els ciutadans contents no es demanar molt o si? perque vostes governen per a tots o no? lo dit INUTILS

user pitbull | Hace más de 11 años

A Sara Kerrigan: Eres Marcelino?

user falstaff | Hace más de 11 años

A vs: Aquí no estem xarrant de la financiació de l'oruqestra, estem xarrant de despilfarrar els diners públics duplicant les despeces en sous de directors. Et sembla bé que es paguin dues vegades en un concert les despeces pel sou del director? A mi no em sembla bé.