user vs | Hace más de 11 años

Per col.locar els seus militanst, el PSM-etc. fou, sota el Bloc, el promotor de la figura dels dos cogerents, per a una mateixa empressa públiques, com ara la SFM i altres. Quin desgavell i quina follia!

user vs | Hace más de 11 años

No trob motius substancials per fer un sistema electoral amb les mides dels micropartits, que volen sempre mès escons. Ténen la possibilitat de fusionar o d'aliar-se per tal d'aconseguir-los.

user Bielet llepaculets | Hace más de 11 años

Vares quedar ben retratat a sa visita des teu amo, n'Oriol Junquera. Has perdut tota credibilitat aquí.

user Tornareu a governar | Hace más de 11 años

A veure senyors del PSM: Això que hi ha aqui baix no és pot aguantar. A veure si quan torneu al Govern, els pagau una bona escola i els feins anar-hi obligatòriament, malgrat tenguin setanta anys, perque tenguin un mínim de cultura i sobre tot la educació el civisme i la urbanitat que no els vàren ensenyar a la Espanya Canyí.

user uE | Hace más de 11 años

Y menos subvenciones para el catalan , ni un duro en fomentar la lengua cojonera !

user TERESA | Hace más de 11 años

QUE DEMAGOGOS!!!!! PORQUE NO APLICAN ESTA REGLA DE TRES EN SANTA MARÍA??, HAY QUE PREDICAR CON EL EJEMPLO!!! SRES. PARA PODER GOBERNAR EN SANTA MARÍA HAY TRES DEDICACIONES EXCLUSIVAS UNA PARA CADA PARTIDO, Y ESO EN UN PUEBLO DE SEIS MIL HABITANTES, EL PARTIDO MÁS VOTADO A FALTA DE UN REGIDOR ESTA EN LA OPOSICIÓN Y EL PUEBLO PAGA TRES DEDICACIONES EXCLUSIVAS!!!!!!! POR FAVOR!!!!!!!!!!!!

user Español de raza | Hace más de 11 años

¡Castilla es España y el resto tierra conquistada1. Debéis dar gracias de que os dejemos hablar en Mallorquín y podáis habler del Balear (de momento). ¡Arriba España!.

user Per Alerta amb els gonelles | Hace más de 11 años

Es qui està embullar es vostè. Jo només vull que se complesqui s'apartat de ses modalitats de s'article 35 des meu estatut i que se respecti sa meva cultura i història. Com pot dir-se mallorquí es que defensa uns països aliès a noltros i unes banderes (estelades) que mai s'havien vist a ca nostra?. Es seus perjudicis i complexes no tenen ja cabuda dins sa societat balear.

user Alerte amb els goinelles | Hace más de 11 años

No embulleu l´amo. Sabeu bé que tota aquesta mandanga del Mallorqui i del Balear, i de no voler que s´apliqui la gramàtica Catalana, és cosa de gent molt, molt, molt de dretes, de gent que anyora "las banderas oloriosas". No tenc tant temps com vos, perque a jo no me paguen per escriure i he d´anar a fer feina, Però vull dir-vos una cosa: A les manifestacións voltros sou deu o dotze, i noltros milers, malgrat aqui pareixi que és a l´inrevés. Ah! i com més coses rares se vos ocurreixi fer, més gent s´afegira a la lluïta a favor de la nostra llengua. Fíns mai.

user J.B.V. | Hace más de 11 años

Lo que tienen que hacer estos energúmenos del PSOE es acercase a los del PP y ayudarles quitar la mierd..a que dejaron, y que ahora los listillos ven soluciones a todo, haciéndose los intelectuales, y los ciegos y muertos ante la evidencia, falsos de arriba a bajo y de izquierda a derecha.