user Pedro | Hace más de 6 años

Si no es mucho pedir. Me gustaría una información más detallada, por favor.

user Yo | Hace más de 6 años

Los mapas de esa ruta son increiblemente malos. Con el grosor del trazo no se puede leer el resto del mapa.

user Terròs | Hace más de 6 años

@tencunsomierasolivar Totalment d'acord amb el que dius. Només que, almenys, sembla que cada vegada hi ha més consciència sobre aquest tema i això és positiu. Està clar que s'administració ha de fer una passa endavant amb més coratge i enfrontar-se amb qui calgui, però aquesta legislatura sembla que s'ha progressat en aquesta direcció.

user Picoloro | Hace más de 6 años

Ke tonteria haviendo coches ke tardas menos

user tencunsomierasolivar | Hace más de 6 años

Sabeu com està montat el senderisme a La Palma, Gomera, Madeira? res a veure amb aquí. Posar 221 a tot camí que existeix es fer retxes a la mar, lo que volem es un plà de senyalització estructurat en PR's petits recorreguts, ben informats i diferenciats i no només per les bandes ja evidents i existents, sinó que el govern actual, o futurs independentment de color aposti per negociar amb propietarisi, pleitetjar els camins publics i en darrera expropiar si és necessari i fer trams actualment prohibits Sabeu on es el GR d'Andratx a Estellencs? I d'Esporles a Deià?.oficialment no està senyalitzat, sols al pobles, no existeix legalment i la web del Consell possa en construccio fa massa anys, i jo perdonau en anar per allà no veig cap operari fent res. El Consell hade posibilitar la existencia d'una xarxa de camins sense problemes de pas i no senyalitzar variants del 221 tot cami que trobin fins acabar ses lletres. Ara què, un retol a s'aturada des metro?.. Tram fins plaça d'Espanya!

user raquel | Hace más de 6 años

de hecho es gratis y lo hemos pagado entre todos pues vale

user David olivo | Hace más de 6 años

¡¡VIVA LOS OBISPOS ROMA NONES DE MONTSERRAT!! ¿Estos de la iglesia cuando empezaran a pagar todos los IMPUESTOS como hacemos todos los hijos de dios?

user Terròs | Hace más de 6 años

No li veig gaire sentit a n'aquest tram si arribat a Palma no enllaça amb altres camins... però de tota manera me sembla una bona notícia. Almenys no sempre se parla de tancament de camins!

user delfine0815 | Hace más de 6 años

@ilcatolica... si, parece que tienes razón. La gente opina más sobre temas tristes, malas.. feas.. El ser humano feliz es aquel que es capaz de alegrarse sobre las cosas "pequeñas" de la vida... Un tramo más para descubrir esta isla tan bonita.. molt be!

user Estrella | Hace más de 6 años

Esteim tots d'enhorabona!!!!!!!!. Una ruta fantástica com tota sa de pedra en sec. Bona feina.