user vs | Hace más de 11 años

Amb aquesta deserció del Govern balear, hem de seguir a tenir una presència dins el IRL, si mès no com a xarxa de municipis. Enhorabona! Els catalans han tingut el detall d'anomenar aquesta plataforma cultural amb el nom d'un gran mallorquí. El Institut d'Estudis Balears té les seves qualitats emperò vé una mica estret per les tasques de prompció de la nostra cultura.

user uep | Hace más de 11 años

Yo som mallorqui de naxament, y com tal me sent ben orgullos. Per xerrar emplei es mallorqui que es una variant de es catala. Y no hem de olvidar que sa nostra cultura ve de es moros i de es catalans. Que ens han dexat es castallans, a part de hotels i urbanitzacions??. Quin idioma parlen es argentins, peruans, mexicans, etc? Yo pens que hem de apoyar sa llengua i sa cultura catalana, es sa nostra rel.

user un mallorquinista | Hace más de 11 años

Mallorqui qui xerra mallorquí (qui xerra foraster... idò això! foraster), i si! es meu Pais, sa meva unica patria és mallorca. Atl·lot tens autoodi, sa llengua catalana no és cosmopolita, mira aqueix video (només posen dades de catalunya, si en posessin de Mallorca encara augmentaria sa cosa: https://www.youtube.com/watch?v=It3_D-Fkfq8

user Pau | Hace más de 11 años

Guiem ... i tu qui et creus per treure ningú de la seva terra! Com a menorquí dic prou al teu centralisme (només hi ha que veure el "mallorquí" que apareix a IB3 que suposadament és la TV de les ILLES en plural): no volem ser mallorquins! Volem la nostra llengua, volem xerrar menorquí conscients de que és català.

user Guiem | Hace más de 11 años

Anau cap a Catalunya si teniu tanta fam de catalanisme, però a noltros es mallorquins mos deixau tranquils, ja está bé de defensar lo dets altres, cultura catalana a Catalunya, aquí ja tenim sa nostra, sa cultura mallorquina.

user al.lerta | Hace más de 11 años

Enhorabóna a tots el municipis valents, perque llitgint aquesta página, JA SABEM LA CULTURA DEL CASTELLÁ....asquerósa, escriven en castallá i NO EN SÁBEN..i noltres els mallorquins,del camp i de la montany...SABEM AMB-DUES LLENGUES...perfectament...arruix..foresterots incults.

user d`aqui | Hace más de 11 años

coloma.Escriven ani.malades,sensa fonament, perque no sòn criatures , son animmelets, lladres de la vida de perssones que estimen i vòlen, el QUE ES SÈU.honestament.¿quants de balears hi ha a Sevilla o a Guadalajara que EXIGEIX el que no es séu?...

user vs | Hace más de 11 años

Un acte triste, molt triste. El Sr. Conseller haguès pogut dimitir dignament o, si mès no, dir unes paraules per distancia-se de la decisió.

user Coloma | Hace más de 11 años

No s'entén què fan per aquí comentant totes aquestes persones que menyspreen la llengua catalana. Tenen una obsessió malaltissa per aquest tema o què? Endavant l'IRL vinculat a totes les terres que compartim llengua, cultura i història.

user d`aqui | Hace más de 11 años

KH, impresentáble,vesten tu, i deixa de fer més oi.....desgraciadet...¿vols que les illes fagin una col.lecta per pagar-te el billet d`anada, sensa retorn?, amb mitja hora, tindren els dinners.vida nueva, en el caribe...sol,playa,mujeres,ciervos,.....¿HE..te gusta?..pues,tres,dos,uno,zero...