user josefa | Hace más de 11 años

SI TODOS LOS POLITICOS ESPAÑOLES COBRARAN LA MITAD DE SU SUELDO ELLOS VIVIRIAN Y NOSOTROS TAMBIEN.y... SI NO LES GUSTA EL TRABAJO Ó SE SIENTEN MAL PAGADOS PUES QUE SE VAYAN. QUE VAYAN A FORMARSE... PARA SBER GESTIONAR SUS BANCOS SIN TENER QUE ROBARNOS NUESTRA EDUCACIÓN, SANIDAD ETC. QUE VAYAN AL PARO A HACER CURSOS DE OCUPACIÓN,QUE SOLO ESTAS OCUPADO EL TIEMPO EN EL QUE HACES EL CURSO PANDA...

user LIBERAL | Hace más de 11 años

MENOS PROTESTA`POLITICA Y MAS ESFUERZO

user X | Hace más de 11 años

I per acabar, si no donam una educació de qualitat i gratuïta als joves, ens arriscam a tenir una generació de sapastres com els gonellots que tenim per aquí, que no serveixen més que per dir disbarats i embullar la troca. Bona nit a tots.

user Joan Alcover | Hace más de 11 años

bernat: Has estat tu que ha començat diguent-me incult, tot i perque te pensaves que m´havia equivocat i que me referia a Antoni Maria Alcover, i ni tan sols sabies que hi havia un altre escriptor mallorquí en llengüa Catalana, que s´anomenava Joan Alcover. No es pot parlar del que no es coneix. Jo no particip a cap fòrum d´aeronáutica perque no sé rès d´aquest tema, i tu haurioes de fer el mateix quan es pàrla de Llengüa i Lingüistica. I arruix tu, que ets menys util a la Comunitat.

user vs | Hace más de 11 años

Sense demagògies, crec que hi ha un problema seriós, els joves, majors de 16 anys, i sense diplomes del tipus ESO, etc. Jo no som partidari de la "barra lliure" de cursos i de cursets fins a 20 anys i més, com n'he coneguts. La Conselleria hauria de donar-los uns credits d'hores lectives de franc i, més enllà, s'hauria de fixar un cost.

user Bernat | Hace más de 11 años

(Costelladevadella) No te porias expresà millò, i si se ha arribat an aquest punt, es en gran part per s'adoctrinament que se prodeix a Mallorca.

user Bernat | Hace más de 11 años

Joan Alcover)No t'he demanat que me contis sa vida den Joan Alcover. (Un consell) Es que no podeu anà axì pel món sou voltros, avón s'ha vist mai, que noltros siguent mallorquins mos fassin una manifestació i no hagi ni una bandera de Mallorca, pero tot ple de banderas d'una altre comunidat, no més adoctrinament!!!

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Tenc familiars fent diferents cursos de ESO i Batxillerat, xerrant amb ells ahir me vàren confirmar que no sàbian ón anavan ja que tres d'ells me vàren dir que uns d'escola l'his vàren dir que era a favor de sa indepéndencia. (Companyeros no Professors que quedi clar). Dit això tots me vàren confirmar que ells pàssen de tot això i que ses retallades era una escusa per no anar a classe. Banderas Aragonessas,Catalanes,Esteladas a Ciutat¡¡¡ Tots es Catalufos deuen estar bén contents`. Com a Mallorquí sent vergonya de tenir a gent nascuda a sa mateixa terra renegant de ses sevas arrels,cultura i llengo.

user Xesc | Hace más de 11 años

La anomenada manifestació estudiantil més pareixia una manifestació independentiste. Les banderes eran estelades no vaig voura cap bandera ni mallorquina ni balear. Crida l'atenció l'adoctrinament que es fá a les escoles. I aixì ens va. No hi ha sentit de lo nostre. Penós ¡

user Un consell | Hace más de 11 años

Bernat, fes-te un favor: Ves a estudiar a un centre d´adults, o matricula´t a qualque curs de la Universitat Oberta, però no pots anar així pel món.