user manu | Hace más de 11 años

Menuda tontería de polémica, gobierne el pp o el psoe, siempre los padres escolarizan a sus hijos en mallorquin, como hace mas de 20 años... y el español como asignatura. Quien sabe dos lenguas tiene ventaja y mas cultura.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

A veura FNCB, es evident que "Quod natura non dat Salmantica non praestat", i si deixasiu d'emprenyar? que no aconseguire res no vos aniria millor, perque anau de disgut en disguts, la vostra mnifestacio de 12 i el mecanic de mobilettes, ara lo de les peticions, duis una carrera imparable no, i segur que vos provocarà algunes úlceres

user mallork | Hace más de 11 años

Claro, claro, a mi me arrinconaron y mientras el director me ponia el cañon de una pistola en la boca , una profesora me retorcia las partes. Por eso elegí catalán.

user Hiena grís | Hace más de 11 años

@Miquel: ¿Que datos históricos necesitas, hijo mio? La wikipedia está al servicio de todos.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

Miquel, i perqué et penses que han posat sa denuncia a sa Conselleria? si fos real haurien anat al Jutjat, ara be com que els jutjat sensa proves els hagues enviat a porgar fum, no els hi queda d'altre que la conselleria que no informarà d'aquesta denuncia, o be deu esser que en Jorge Campos vol un altre càrrec o alguna subvenció?.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

Crec que està clar que volia dir FNCB = Fuerza Nueva Comunidad Balear. Be que li donin un altre càrrec a Jorge Campos, que si ha de viure de les quotes de les dues dotzenes mal contades que son va llest

user frit | Hace más de 11 años

No sabeu perdre.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

Ni ha un al que aplaudir, crec que m'ha superat a mi que vaig inventar lo dels "Nobles del culo Balear - Sir culo Balear" crec que es mes gràfic i descriptiu el que el ha batiat, i a mes en castellà que es millor FNCB = Fuerna Nueva Comunidad Balear jajajajajajajaja, riurem per ses butxacas amb aqueta tropa

user Mª del Mar | Hace más de 11 años

!Per favor! Si els professosrs i directius tenen tant de poder per doblegar la voluntad de la majoria dels pares (que, clar, són com a infants sense cap criteri propi)!per favor! que dobleguin a tothom perquè no torni a sortir votat l'honorable José Ramon...Ara fora bromes: em sent orgullosa de que la majoria dels pares de Mallorca valorin el fet que els seus fills, ja desde petits, en el millor moment per a l'aprenentatge, adquireixin dues llengües. Si la materna, la de casa, és el castellà, idò millor, aprendran una llegua que els pares no els poden ensenyar i que els anirà bé, perquè no?? Quin mal pot fer? I si són mallorquins, també. El castellà s'apren aqui quasi per defecte, i si no, senyors mirau al vostre voltant, llegiu i escoltau pel carrer... La ignorància i la curtó de mires és un dels pitjors regals que podem deixar al nostres fills.

user miquel | Hace más de 11 años

Les quatre rates que han triat espanyol que els posin a Son Banya. Que no dificultin el ritme normal de les classes dels nostres fills. Demostren una nul·la voluntat d'integrar-se i un menyspreu cap a Mallorca. Que s'en tornin.