user Tomeu34 | Hace más de 12 años

Qui vulgui traure un titol de catalá, vasc, xinès, japonès, etc. es lliure de fer´ho amb es seus doblers, a una comunitat autónoma com Balears que xerram desde fa sigles baleá i castellá, son ses dues llengos que hem d´aprende a ses escoles (i s´anglès també), ses altres no poden sè impossades a ses illes Balears.

user S´accepten negatius (com mès millor) | Hace más de 12 años

Espanyolistes= Fascistes. Gonelles- mallorquinistes= perdedors incapaços de treurer-se el Català B i analfabets funcionals. Això ès tot.

user peremateu | Hace más de 12 años

senyors siguem seriosos. Aqui lo que interessa es col.laborar entre tots per FER FEINA de qualitat. Sa llengo se ha de defensar a la escola i la universitat. Pens que ha de ser un mèrit i no un requisit.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Imagineu per un moment, a Salamanca o a Burgos una noticia semblant:The Govern sólo exigirá el espanyol en la sanidad pública a los asesores lingüísticos

user Chicho Lorenzo, mallorquín de pura cepa... | Hace más de 12 años

"... A los 27 años dejé """mi""" Galicia y me fui a Barcelona, con el sueño de entrar en el mundo de las carreras..." (09/08/10)

user Uno de Caracas | Hace más de 12 años

Pero ese Chicho Lorenzo que se las da de defensor de todo lo "mallorquín", ¿no es venezolano?.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Chicho,com tothom sap és un doctorat en linguistica diu"Sa Llengo de sas islas es el balea, no el catala"La ignorància és molt atrevida,fins hi tot l PP governa a ses Illes.

user l'amo | Hace más de 12 años

Liberal diu:"EL CATALAN ESTA MUY BIEN EN CATALUÑA" Hi podriem afegir"EL CASTELLÀ ESTÀ MOLT BÉ A CASTELLA."

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

El portaveu del PP al Senat, el gallec José Luis Barreiro, va afirmar ahir en un programa de Telemadrid que "no va ser encertada" la introducció del català i altres llengües cooficials en determinats debats de la cambra alta. Ha admès que "és un tema que no s'ha plantejat", però ha afirmat que "és obvi que ho parlarem" amb tots els grups del senat per veure "si fem marxa enrere". Cal recordar que el PP compte amb una majoria absoluta al Senat. Talvegada a aquests que diuen que xerren balearic si que els deixeran xerrar al senat espanyol,estaria bé que ho demanesin.

user l'amo | Hace más de 12 años

http://tinyurl.com/3phdkn6.A espanya no ens volen,bé si que ens volen ,per pagar i callar.Per a ells espanya continua essent"UNA,GRANDE, i libre?"Per moltes bajanades que diguin aquests fanàtics tipo lorenzo,sinto.La realitat ens exclata a la cara i en aquest video podeu comprobar la xenofòbia i intolerància de espanya envers ses altres cultures.